We hebben elkaar diverse keren opgezocht. Wederom een topfeestje, een absolute aanrader. Het ging er gemoedelijk aan toe en volgens mij is iedereen aan zijn trekken gekomen. Voor wie dat niet geldt, die moet bij zichzelf te raden gaan. Aan de meiden lag het volgens mij niet en er was ook niet echt een haantjesgedrag.

Goede ligging, prachtige inrichting. Douchewater dit keer aanzienlijk warmer dan twee weken geleden. Keuken mag iets uitgebreider, bijv. Neuken maakt immers hongerig.

Zeker als Naomi in de buurt is, want die heeft gisteren mijn hartje gestolen. Zoals vanouds een spetterende party. Goed verzorgd, goed geregeld en druk. Dames in alle kleuren en smaken en me kostelijk vermaakt.

Kortom een waar neuk festijn waarvan iedereen kon genieten. Aantal sessies ben ik de tel kwijt geraakt, maar het zal richting 15 gegaan zijn. Hoezo sexadict, slettebak -. Het was van alle markten thuis. Van knuffelen tot snoeihard nemen , van gek gepijpt te worden tot doorneuken tot de laatste energie eruit is van orgasme op orgasme.

Het was opnieuw een 6 uur durende workout , maar het aantal sessies als bewijs dat je er wel sex conditie van krijgt. Fuck wat er in de wereld gebeurt en waarvoor het dient, de XXL is echt leven en niemand die het meer van je afpakt.

Dames, organisatie , ik heb ervan genoten en als de omstandigheden het toelaten ben ik er weer bij volgende keer.

Jullie fervent volgeling -. Na het inkom bedrag eu betaald te hebben en 10eu borg op het laatst netjes terug gekregen Bij binnenkomst ziet er nieuw en vooral ook fris uit, mooie setting met sfeer verlichting. Ben eerder geweest toen er nog oude eigenaren waren, ziet er nu echt mooier en groter en frisser uit, aafijn ff snel gedoucht en na de grote kamer die voor gangbang was in gericht.

Dames van de affiche waren er allemaal en ze waren lekker al bezig. Tussendoor honger gekregen dus op naar het eetgedeelte, dat is het enigste gedeelte dat er nog hetzelfde uit zag. Eten was er niet veel, maar wel 1 van de lekkerste soep die ik in een lange tijd op had.

Alleen het gangbang gedeelte werd gebruikt, maar toen ik even door alle kamers van de club liep zag ik achter ook een mooie jacuzzi gedeelte wat er ook proper en nieuw uit zag. Over het algemeen heel goed genoten met de dames mila, roxy, demi, deni en Lucia Lucia lekker hard anaal genomen ook lekkere befwerk bij de vrouwen onderling. Ben blij dat gangbangclub nederland ook aan het zuiden van nederland denkt, dan hoeven we niet zo ver te rijden. Had al veel goede verhalen gehoord van de gangbangs van deze gangbangclub welke meestal in het westen worden gehouden,recent zijn ze echter neergestreken op het Brabantse platteland in Beek en Donk.

Deze parenclub had ik al eerder bezocht voor de gangbangs van Scarlett Hope. De club is recent veranderd van eigenaar en grondig verbouwd en dat is prima gelukt,een mooie grote speelweide,discobar en een nieuwe welness sieren het pand nu. Ook een grote tion en zwembad zijn er nu bij dus ook in de zomermaanden zal het goed toeven zijn.

De Gangbangclub had 4 van haar vaste dames meegebracht,namelijk: Jade,een mooie en spontane brabantse blondine. Sophie,een Nederlandse dame met weelderige vrouwlijke vormen. Roxy,ook een welgevormde getinte dame Demi,een dame van thaise oosprong.

Toen ik iets na enen aankwam was Sophie op de speelweide al met een "herendubbel"bezig dus heb ik me gemeld bij Demi welke mij een heerlijke blowjob gaf,dusdanig goed dat ik na 5 min even de rem erop gooide om een te snelle score te voorkomen. Hierna aan de slag gegaan met Sophie,ook zei gaf een firme blowjob met volop oogcontact,en de Pirelli na 2 standjes heerlijk gevuld.

Inmiddels was Jade vrij en ook haar maar even heerlijk haar gang laten gaan met de orale verwenning,ook heerlijk waarna ik haar megaboobs heb voorzien van een mooi glanzend laagje Inmiddels hadden zich ook 2 stellen bij het gezelschap gevoegd,een stel deed het met elkaar alhoewel er later ook wat "gastoptredens"plaatsvonden,de dame van het tweede stel voegde zich regelmatig in het gezelschap voor wat mannelijk gezelschap.

Nadat ik was bijgerust me gevoegd bij Roxy die me na een blowjob ook heerlijk heeft bereden. De sfeer op deze gangbang was prima,geen haantjesgedrag en de dames zeiden het al,op andere plekken worden we bestormd hier moeten wij de mannen bestormen. Leuke middag gehad met gezlige en actieve dames,komende week zijn er zelfs 10 aanwezig. Vandaag ben ik eens neergestreken bij de gangbang in Beek en Donk met de dames van gbclubnederland. Naar het schijnt de tweede keer dat deze hier gehouden werd.

Er waren 4 dames, Kimberly, Deni, Demi en Misja - stuk voor stuk toppers - en maar een man of 10! Kortom, geen rijtjes of snel plaats maken voor de volgende, maar gewoon uitgebreid en heerlijk genieten. De club had ik een paar jaar geleden al eens bezocht, maar deze is nu helemaal opgeknapt. Van buiten zie je het er niet aan af, maar binnen is alles topklasse en de nieuwe? Heel even had ik de neiging om dit pareltje 'geheim' te houden, maar vond dat ik het toch met mijn forumvrienden moest delen Vrijdag 10 maart was de tweede keer dat ik naar een feestje van gbclubnl ben geweest, nu maar eens een recensie ;- Voor de eerste keer een XXXL bezocht en tja, dat is toch echt wel de moeite waard.

Het was niet te druk waardoor er meer dan genoeg aandacht van de meisjes was voor de mannen. Ik heb erg genoten van Eva, dat is echt mijn favoriet ;- Ze is lief, geil en wild, in een woord geweldig.

Ik word mega geil als ze twee pikken tegelijkertijd likt. Meerdere malen van haar genoten. De andere meiden waren ook leuk. Ruime keuze, zeg maar, voor elk wat wils door de verschillende type meisjes, donker, getint, Aziatisch, blank.

En ik heb niet alle namen onthouden L, maar heb op 4 na, met alle meisjes gespeeld. De sfeer op de feestjes vind ik ongedwongen en gezellig. De mannen houden rekening met elkaar dat je ook afwisselt. De gezelligheid in de bar vind ik leuk, het contact en de lol met de meisjes.

Het is niet alleen gangbang, het is echt een feestje. Het laatste uur denk ik , toen alleen de kamer bij de bar open was en daar alle activiteit was, vond ik gezellig. Meerdere meiden op de matrassen. Aangehaald worden terwijl je eigenlijk niet meer kan J. Daar hou ik van. Het eten was heerlijk. Ik begreep van Gina dat zij dat gemaakt had.

Ik heb ervan genoten en kom zeker een volgende keer weer. Afgelopen vrijdag de XXL bezocht, lekker de hele middag voor vrij genomen. Het bleek na aankomst niet extreem druk, en de sfeer zat er al snel goed in. De nieuwe meiden zijn zeker aanwinsten! Je moet toch kiezen op zo'n gangbang, en ik had een erg geile klik met Fabiola. Daarnaast ook heerlijk Roxy en Naomi op zn doggy gepakt, en Chanel blijft ook erg lief.

Als laatste had ik het genoegen gehad om met Lucia anaal te gaan, dat was wel erg geil natuurlijk. Op een gegeven moment doet ie het niet meer, maar toch over het algemeen de hele tijd lekker ergens in gezeten en ook erg gezellig gehad met de meiden.

Als je een beetje sociaal doet helpt dat natuurlijk ook erg in de sex samen. Snel weer, vooral ook met Fabiola! Ook complimenten voor het eten, alleen waren de groenten en bordjes op toen ik wou eten haha.

Voor mij was het weer de eerste keer dit jaar dat ik weer eens een gangbang bezocht! Na de vele dames die er in de loop der tijd op de XXL flyer bij kwamen, toch op het laatste moment besloten om iets te regelen om zo aanwezig te kunnen zijn op dit feest. Ik kwam wat later binnen dan normaal, het feest was al enige tijd aan de gang, en alle dames waren al flink bezig om iedereen plezier te doen. Omdat ik altijd voordat ik aanschuif even rustig om mij heen kijk wie er allemaal aanwezig waren, en wat waar te doen was, viel mijn blik vrijwel direct op de o zo heerlijke Demi.

Vandaag had ze een rood setje aan met lichtgevende sticks in haar prachtige haar. Vrijwel nog steeds een van de dames op de gangbang met de lekkerste billen. Toen ik verder keek in de donkere kamer bij de Bananas, zag ik dat Misja al flink werd genomen in de sling. Dat doet zij altijd zo lekker! Terwijl zij in de sling verder werd verwend, zoog ze heerlijk. Op gegeven moment hield ze het niet meer en is ze verhuisd naar de Engelse kamer. Hier werd Misja door de zelfde kerel nog ruim lang gepenetreerd, en zo te zien vond ze dit niet onplezierig.

Voor mij erg prettig, want ik een gangbang is voor mij toch nog steeds met meerdere mannen een vrouw verwennen, en niet voor jezelf te claimen. Misja heb ik heerlijk in meerdere standjes mogen nemen, waanzinnig zoals vanouds. Op gegeven moment vond ik het nog te vroeg op mijn lading zijn vrije loop te laten gaan, en heb ik mijn beurt aan de volgende afgestaan. Misja nog vragend, "ben je al klaargekomen", waarop ik antwoorden dat ik het vandaag rustig aan zou willen doen.

Terug naar de donkere kamer zat Demi wonderbaarlijk alleen op het bed. Dit terwijl er toch ruim 30man aanwezig was vandaag. Na even gesproken te hebben, en te kunnen genieten van het heerlijk schouwspel voor ons op de matrassen onder andere de lekkere Roxy heb ik aangeboden Demi eens lekker te likken.

Terwijl ik aan het likken was, schoven een aantal mannen aan, welke Demi begon te pijpen. Op gegeven moment heb ik het likken van haar heerlijke kutje gelaten voor wat het was, en heb ik Demi onder toezien van een x aantal mannen heerlijk kunnen neuken op het bed voor de bar.

Werkelijk een prachtig gezicht in haar rode outfit, de passende hakken, en de lichtgevende stokjes in het haar. Ik waande mij even in heaven. Het hiervoor nog rustig aan proberen te doen, hield ik niet meer bij de blik van Demi. Mijn eerste lading was dan ook voor Demi. Na even opgefrist te hebben, heb ik bij de bar in de donkere kamer even staan praten met Frank, altijd vriendelijk en open voor een praatje.

We hebben het nog even gehad over de nieuwe locatie in Beek en Donk, waar hij gisteren zijn eerste gangbang had gehad. Volgens hem was het een prachtige locatie met bijzonder veel mogelijkheden. Wellicht is die grote tuin wel iets voor in de zomer! Soorteigen Balen taferelen maar dan in Nederland.

Het klonk in ieder geval erg goed allemaal. Van de bar naar de zogenaamde "Casting Couch" verhuisd. De bank welke menig man wel zal herkennen.

Hiervan staan er twee in de donkere ruimte waar je de dames op de matrassen goed bezig kunt zien. Roxy was lekker bezig en OMG, wat heeft Roxy een verschrikkelijk lekker lichaam. Voordat ik de gangbang zou verlaten, wilde ik in ieder geval bij haar zijn geweest. Eenmaal op de bank, waarbij ik zat te genieten hoe Roxy lekker te keer ging, kwam Naomi naast mij zitten.

We hebben het even kort gehad over ditjes en datjes. Al snel voegde een andere vent zijn hoofd tussen de beentjes van Naomi. Hier genoot ze zichtbaar van, in hoeverre dat zichtbaar te zien is in elk geval. Hij wilde meer en ging al snel naar het bed met Naomi. Hierop heb ik mij aangesloten en heeft zij mij naast Demi en Misja ook heerlijk liggen pijpen. Lekker zoals ik het graag heb. Na even weer een korte rustpauze viel mij een andere dame goed op, een donkere dame met ook zo'n fantastich lichaam, navraag bij Frank kwam ik er achter dat dit Mila zou zijn.

Op dit feestje ben ik jammer genoeg niet aan Mila toegekomen, maar zij staat samen met een Sophie nog boven aan mijn lijstje. Hoewel Aimee ook niet mag ontbreken, alleen was de laatste er vandaag niet stond ook niet aangekondigd. Mila was echter druk doende met een andere gangbanger, die het wellicht niet in de gaten had, dat het hier om een gangbang ging, vrijwel 40 minuten heeft hij haar flink onder handen genomen, en hebben andere mede gangbangers wel geprobeerd hier nog tussen te komen, het mocht alleen niet baten.

Jammer, want Mila is echt een dame met een heerlijke kont en prachtige borsten. Inmiddels na een aantal keer van kamer te zijn gewisseld, zag ik een plek vrij bij Roxy, waar ik na het condoom geprobeerd om te doen, zij mij kort maar snel "luchtdicht" te hebben gepijpt. Heerlijk maar zoveel minder lekker dan zonder condoom.

Echter respecteer ik uiteraard ieders keus. Terwijl Roxy hem heerlijk hard aan het pijpen was, was een andere gangbanger haar doggy aan het neuken. Waar Misja op gegeven moment aangaf tijd te zijn voor een ander, kwam dat bij Roxy nog sneller. Ik had hierdoor al snel de kans om Roxy lekker doggy te nemen, waarbij ze andere heer goed begon te pijpen.

Hij genoot hier ook zichtbaar van. Ik had het idee toen ik bezig was, dat de muziek harder werd gezet, en ik denk misschien een lekker nummer, want Roxy begon haar billen soort van te twerken over mijn lul..

Op een gangbang heb ik nog niet eerder zoveel mooie dames bij elkaar gezien, met allemaal heerlijke kontjes! Uiteindelijk nog een laatste rit bij Misja weten te maken op de bank, en het al snel van de bank naar het matras ging.

Altijd een feest, Misja weet heel goed wat mannen lekker vinden, althans dat geldt voor mij in ieder geval. Misja pijpt zalig, en het intieme is altijd weer een feest, de derde lading kwam dit x ook goed, terwijl ik genoot van Misja, en Eva die inmiddels een matras naast mij lekker werd verwend.

Al met al, is dit een gangbang waar ik nog lang over ga na dromen. Alle beloofde dames waren aanwezig en om 1 uur ging de eerste bel en die bleef wel even doorgaan. Net na 1 kwam er ook nog een koppeltje bij waarvan de dame zich heerlijk liet gebruiken door de heren.

Ik heb gisteren een superavond gehad!!!!! De tijd vloog voorbij. Jammer dat ik dit niet eerder heb gedaan. De sfeer was heel ontspannen en de dames waren geweeeeeeeeeldig!!!!! Top concept de combinatie 1on1 en GB. Toen ik gisteravond uit de kleedkamer kwam was iedereen in een keer al vertrokken. Ik heb nog even beneden staan wachten maar ik ben op een gegeven moment toch maar naar huis gegaan. Daarom langs deze weg nogmaals bedankt voor de gastvrijheid!!!!!! Oh ja ik probeer morgen verlof op te nemen om de party mee te maken maar ik weet niet of dat gaat lukken, en dan wordt het zeker weer mei voordat ik weer tijd heb om te feesten.

Mocht ik er morgen niet bij zijn doe dan de groeten aan Fabiola en Lucia. En wat Lucia en haar partner betreft zeg dat ze alsjeblieft niet te lang wegblijven en wens ze een goede reis. De regelmatige bezoekers van die feestjes weten dan dat je die datum in je agenda moet zetten.

Het was de eerste van dit format in Lelystad en het is altijd maar afwachten hoe groot de belangstelling is, want de concurrentie is groot.

Ik was ook benieuwd naar de nieuwe locatie. Er is de laatste tijd wat geïnvesteerd in de PP en de foto's op het web zagen er veelbelovend uit. Bij aankomst, toen de gb een halfuurtje aan de gang was zag ik al aan de geparkeerde auto's dat het druk was. De nieuwe ruimte bleek inderdaad mooi geworden. Een ruime bar met daarvoor een verhoogd bed waar de actie plaats kan vinden. Mooi gezicht tijdens het nuttigen van een drankje. Lucia was daar heerlijk bezig een aantal mannen te verwennen.

Loop je verder dan ligt er een hele grote matras waar volop actie was. Onderweg zat Eva al op haar knietjes aan een grote paal te zuigen. Daarna heb je links en rechts door doorzichtige gordijnen afgeschermde ruimtes met aan een kant matrassen waar volop actie was en rechts een sling die minder in trek was.

Loop je verder dan kom je bij een enorme ronde bank, waar lekker de kachel brandt. Het was er een beetje donker, maar ik zag toch wel enkele beentjes de lucht in steken. Kortom de ruimte is heel geschikt voor een grote gangbang.

De gangbang zelf was als vanouds. Alle dames waren aanwezig en zonder uitzondering supergeil. Het zijn er teveel om allemaal mee te spelen, maar Lucia, Roxy, Sophie, Jade en natuurlijk Eva mochten in mijn rijtje niet ontbreken.

Meiden bedankt, jullie zijn toppers en tot een volgende keer. Zelf stond ik achter de nieuwe bar in deze ruimte wat voor een veel betere sfeer zorgde in deze ruimte.

Lekker een biertje drinken en toekijken is leuker en dat bleek ook al snel. Frank organisatie 20 februari Pleasure Dating 1on1 in Lelystad was vandaag weer lekker druk en gezellig. We zaten weer eens beneden bij de hoofdbar. De douche beneden was klaar en nu konden we weer eens in een luxe omgeving aan de slag. Er was gangbang naast de bar en op gegeven moment zelfs op 1 van de luxe kamers beneden. En zoals ik vaak zeg "niks moet alles mag" Zaterdag was weer eens duidelijk dat de Pleasure Dating 1on1 een succes is en nog veel uitgebreider gaat worden.

Valentijn en het is al weer lang geleden dat een vrouw me daarin aangenaam verrast heeft. Heb het geluk gehad dat meermaals ervaren te hebben, alleen was het meestal heel romantisch en zou s een stevige vrijpartij als gevolg veel leuker zijn geweest. Maar gellukkig is er dan Frank en dames enkele kilometers van je huis en is er snel een workaround voir de valentijn gevonden, nl een avondje Fuck my brains out, ik leef, fuck de rest.

Gelukkig al hersteld van de Xxl van vrijdag hoezo conditie. Tja als je dan zo'n heerlijk schepsel als jamie mag genieten. Lekker ff sensuele spanning opbouwen en dan hoe dat voelt en hoe het visuele genot richting hoogtepunt gaat. Als je dat van achter over je pik ziet rijden. Tja als je dan bij de hemelpoort staat bij petrus, tja dan denk je toch wat mot ik hier en heb je dat beeld van jamie toch voor je.

Jezus , moet dat inruilen om met een paar vleugels eeuwenlang harp te spelen. Hendrix op harp klinkt voir geen meter. Dat is toch niet eerlijk. Mila dacht me niet meer te herinneren van de Xxl , maar dat misverstand is nu weggenomen.

Die weet me nu zelfs geblinddoekt heel duidelijk te herkennen. Deni had nog wat tegoed en hoe goed ik m' n best ook gedaan heb, net niet gelukt dus die schuld blijft toch open staan. Demi , sorry overmacht, ok nog een schuld erbij. Volgende gbclub gaat er dus aankomen, of wegens alle in te halen schuld of een ander lullig excuus om de verslaving te verbloemen. Nu ff rustig tot komende vrijdag , leven in de paradise dus. Pleasure Dating is een nieuw concept wat deels is afgeleid van de bekende Partytreff uit Duitsland.

Na wat opstartfouten en een leerproces om dit concept in goede bannen te leiden draait het concept met wisselde successen. Bij Bananas in Den Haag gaan we vanaf de 15e ook de woensdagavond beginnen.

Het concept is eigenlijk heel simpel 4 a 5 mooie meiden 1 vaste entree en 4 uur lang onbeperkt genieten van alle dames. In Den Haag draaien we met goede successen. En nu in Lelystad bij Partyplayers na alle verbouwingen daar eindelijk weer in de juiste ruimtes zitten hopen we het daar ook weer tot een succes te brengen. Zijn er suggesties dan hoor ik die graag op frank live.

We zijn ook druk op zoek naar mooie meiden die de sfeer en afwisseling van leuke meiden te waarborgen. Het aanvullen bij de pleasure dating 1on1 in den Haag met een mini gangbang blijkt een goede keuze te zijn en we hopen dat jullie deze extra optie binnen de Pleasure Dating waarderen.

Nog niet geweest bij een feest van de 1on1 Pleasure dating. Last van een langdurige die langzaam sarrend aan het genezen is. Buiten vroor het met een wind die ook niet door dikke handschoenen en muts over de oren te stoppen was.

Maar je weet dat het bij een XXL heeeeel heet aan toe gaat, dus lang zal je het niet koud hebben. De dag erna wordt je brak wakker, spierpijn op de 'gekke' plekken, kontspieren, binnenkant dijbeen, onderbuik.

Wat wil je met 6 uur neukworkout erop -. Maar het belangrijkste, voldaan, zeer voldaan, godsamme was dat een neukparty. Dan maar geen bn'er , baas van dit land, stikrijke graaier Het was druk , goed georganiseerd en ondanks de grote groep liep alles letterlijk en figuurlijk gesmeerd.

Best wat jongere mannen erbij met de bekende 'neuken' blik en de drive om te 'bewijzen'. In het begin was het daarom druk om de dames, maar ondanks de jongere fysiek, je kruid verschieten valt weinig te trainen. Kortom 2e helft van de workout kwam er dus heel veel ruimte en heel veel dames die graag het werk afgemaakt zien worden -.

Kortom een heeeeel geile 2e helft dus. Na in de eerste helft goed opgewarmd te zijn met oa Eva, Mila, Jamie, Sophie, Roxy, begon de 2e helft met een heerlijk 'onderonsje' met Jamie. Jamie is een schat, prachtig maar vooral ook heel strak heerlijk. Dat was de eerste aanslag op de vreemde spieren. Was een heerlijke sessie en net niet uit elkaar geklapt en een hoognodige pauze erna.

Tja dan was er natuurlijk ook Eva. Met Eva is het altijd heerlijk. Begint meestal relaxed sensueel, op het eind is het vuurwerk. Deze xxl dus meerdere sessies, en dat was al garantie dat er flink wat energie teveel werd omgezet in echt heerlijk genot. Tijdens een van die sessies, trok Sophie dus de aandacht. Tja, dat wil je ook, en dat gebeurde dan ook 2 sessies. Wow, dat was dus ok heeeel geil lekker. Tussen de bedrijven door gemerkt, dat Roxy er wel heel veel plezier in had en zowaar ook met haar een heerlijk onderonsje.

Lieve, heel sexy dame is het toch. Op een bepaald spande ze wel heel erg haar spieren en was het niet te houden. Dan nog natuurlijk de altijd heerlijke Gina. Een 2-tal superheerlijke sessies met haar, waarbij de laatste 'kijken of het nog lukt'. In het verleden is het me de Gercelinnos gelukt zo leeggeneukt te raken, dat zelfs Gina dat niet kon redden, maar nu was het duidelijk anders. Kortom , heerlijke sessies. Helaas heeft ze me die schuld uit Balen niet kwijtgescholden, dus ik zal het toch nog een keer goed moeten maken -.

Tja, helaas niet aan alle dames toegekomen, excuses dames, het was overmacht, ik sta in de schuld bij jullie. Maak het graag een volgende keer goed met jullie. Kortom, een flink beleefde XXL en duidelijk het gevoel dat ik leef. Tja, het staat minstens gek als je op je werk rondloopt met een t-shirt met als tekst 'ik neuk met suf op XXL, dat jij ook nog een beetje aan sex, of golf jij tegenwoordig? En wat voor 1. Deze dag waren er veel doeners en dat hebben de dames ook geweten.

De sfeer was heerlijk en veel vrolijke en lachende gezichten. Mijn dank voor jullie komst en tot de volgende keer. Het was 16 januari j. Ondanks dat het voor herhaling vatbaar is. Naast dat partyplayers nog niet was opgewarmd behalve het bubbelbad vond ik het jammer dat er maar drie dames waren. Ondanks deze kritiek heb ik een leuke middag gehad. Gister was de Pleasure Dating in Den haag een groot succes de mannen hadden veel plezier met de aanwezige Meiden.

De Pleasure Dating krijgt een iets andere indeling en vullen we het geheel aan met een gangbang in de zelfde ruimte. Hoe en wat het allemaal gaat zul je zien op 1 februari wanneer de eerste MIX gaat plaatsvinden. Bedankt nog voor een heerlijk genot van de meiden. Ik loop al wat jaartjes mee en kan zeggen de meiden zijn stuk voor stuk mooi en heerlijk bezig met me geweest. Demi die Thaise dame wat een body en wat een genot om daar mee bezig te zijn zeg pfffff. Roxy wat een meid en wat een zeldzaam lieve meid die je niet alleen lekker kan laten genieten op doggy stylle maar ook kun je met haar heerlijk kletsen aan de bar.

Ik heb me werkelijk super vermaakt en kom zsm weer langs om de overige meiden eens aan de tand te voelen of liever ergens anders natuurlijk. Bedankt en tot een volgende kans. Inmiddels al weer 11 dagen geleden, maar ik was erbij in PP op maandag de 11e Yep, degene die bij binnenkomst "de weg kwijt was" en in de verkeerde kamer terecht kwam.

Bedankt voor je advies even een bandje te halen voor de 1 op 1 dating Die had ik echt niet willen missen. Wat heb ik genoten die middag! Gezellig, leuk, spontane dames, lekker vrijuit kletsen Ben zelden zo onwijs voldaan ergens vandaan gekomen Wat een geweldige dames die middag Daar blijf je aan likken. Ben wel een beetje actief en hou van lekker bezig zijn en aftasten bij de dames Sophie is werkelijk top Haar genieten is niets fake aan maar oh zo oprecht.

Actie wil ze zei ze op zeker moment Eén op één - een tweede man erbij, geen punt voor haar. Ook de manier waarop ze met haar kutje omgaat Pffff daar kom je absoluut voor terug. En dan had ik het nog niet over Cindy Ook daar kom je voor terug zeg Voel haar billen voel haar mond kan ik elke man aanbevelen. Hoop voor iedereen en vooral jou, dat deze dames nog lang mee blijven doen Deze dag was alles op alles gezet om er een groot feest van te maken.

Maar dat er zoveel zouden komen was even slikken voor alle dames. De dames maakten zich snel klaar en de heren waren vol verwachting zich aan het omkleden. Gina had zich ingezet om er een heerlijk buffet neer te zetten mijn complimenten smakelijk en erg uitgebreid. Gaan we zeker vaker doen. De dames gingen naar de matrassen en de heren gingen met bosjes met de dames mee en al snel was het 1 grote orgie op de beschikbare matrassen.

Het buffet moest om Sophie De nieuwe dame was geheel bedolven onder de mannen en bleef doorgaan. Het buffet wat blijkbaar bij iedereen in de smaak viel werd steeds weer aangevuld door Gina en de extraatjes kwamen er ook bij. Zelf heb ik het enorm druk gehad om iedereen van een drankje te voorzien en een praatje te maken met een ieder.

In mijn gevoel heeft iedereen het wel naar zijn zin gehad. Een enkeling vond het wat te druk maar dat had je kunnen verwachten als er 15 dames aangekondigd staan. Gbclub verzorgd verschillende feesten van groot tot wat kleiner dus bewust kiezen wat het beste bij je past is wel belangrijk. De Kerstbang was er 1 om van te genieten voor iedereen. Van begin tot einde was het druk en moesten de dames er ook vol voor blijven gaan. Over het algemeen is dat gelukt op enkele dames na die een XXL nog niet geheel gewend zijn.

Veel mannen met veel lachende gezichten die genoten van een groot aantal dames om uit te kiezen. Voor een ieder was er wel een dame binnen zijn smaak. Misja die met regelmaat onder de witte sappen langskwam heeft de heren totaal leeg weten te krijgen. Daisy de kleine Amerikaanse vertelde me dat ze bedolven werd met happy dicks en daar enorm van heeft genoten. Cindy en Roxy de lange rij van mannen voor een bukake met genoegen wisten af te werken.

Veel nieuwe gezichten en heel veel oude bekenden hebben genoten van ik denk Het kerstfeest van de Randstad in Volgend jaar gaan we graag opnieuw deze editie organiseren.

Ik hop een groot deel van jullie dan weer te mogen ontvangen binnen Bananas. Hallo Frank, ik was er vandaag bij in Den Haag. Ik moest zeggen dat ik pleasure dating een erg goed concept van jou vind dat succes verdient! Verder enkel positieve ervaring. Mooie, aangename meiden en verschillende type van meiden. Succes en tot binnenkort. De laatste weken weer veel leuke geslaagde en wat mindere feesten gedraaid op verschillende locaties.

Den haag waar het over het algemeen top is om een feest te organiseren is het altijd gezellig en gaat het er heet aan toe. Hallo Frank, hier even een bericht van een deelnemer aan de gb in Emmen. Ik had deze dag vrij en het leek mij een goed idee om eens een gangbang in Secret Dreams te gaan beleven.

Ik had nog nooit een gangbang in een club meegemaakt en zelfs nog nooit Secret Dreams bezocht! Ik ben zogezegd nog maar een beginner op dit gebied. Ik moet zeggen dat ik een heerlijke middag heb beleefd!!

De ontvangst door de clubeigenaar was erg aardig en ik kreeg uitleg over hoe het een en ander in zijn werk gaat. Ook kreeg ik een rondleiding door de naar mijn mening keurige en schone en gezellige club , waar ik mij al snel op mijn gemak voelde.

Na uitgekleed te zijn kwam ik in de bar waar ik wat te drinken kreg en ik kennis maakte met de reeds aanwezige dames. Al snel kwam ik op de matras terecht met de geweldige Sylvie en de Horny Deni , die hebben me lekker gepijpt en toen Deni op mijn pik ging zitten en Sylvie op mijn mond wilde ik niet snel klaarkomen maar dit was onmogelijk!!

Wat een heerlijke belevenis. Hierna even wat gedronken en toen even verder rondgekeken en zag de heerlijk Chica bezig met een paar mannen waar ze wel raad mee wist. Toen ik weer een beetje op toeren was heb ik mij bij Chica op de matras gemeld en werd zeer welkom geheten en lekker door haar weer hard gepijpt en daarna door haar bereden terwijl ze een andere man pijpte. Weer een heerlijke porno ervaring!

Na een portie heerlijke sex met Chica even weer naar de bar voor een drankje en een hapje. Na een poosje pauze weer naar de matras waar Sylvie bezig was met 2 mannen en ik werd samen met een andere man ook bij dit spel betrokken en heerlijk door haar gepijpt. Vervolgens weer naar de bar en daar was Chica aanwezig , ze stond aan de bar en werd achterlangs genomen. Toen ik mijn pik aan haar aanbood aarzelde ze niet en nam hem gewillig in haar heerlijke mondje.

Na een poosje uitrusten ben ik weer naar Sylvie gegaan en heb lekker met haar geneukt tot ik weer geweldig lekker klaarkwam. Als ik dit zo opschrijf besef ik nu dubbel wat een heerlijke middag ik heb gehad die georganiseerd was door gbclubnederland in Secret Dreams.

Ik wil ze echt bedanken en dan natuurlijk ook de heerlijke dames Sylvie, Deni en Chica en hoop dat ze binnenkort terugkomen in Emmen! Ik zal er zeker bij zijn!! Ben echt helemaal leeg.

Cant wait till next time xozx gbclubnederland. D Ik zou eigenlijk niet gaan door Familie technische omstandigheden, maar kon de verleiding van de aangekondigde opstelling van Frank niet weerstaan. Chica en pearl Sylvie en Chanel en meer waren te aantrekkelijk om over te slaan. Ik kwam wat later binnen rond 2 uur en het was gezellig druk in de ruimte waar het zich afspeelde. Snel gedoucht en bij toeval kwam er een gaatje vrij bij pearl. Die er werkelijk heerlijk uitzag met een klein jasje aan en haar heerlijke kleine borsten met mooie stevige tepels staken er geil uit.

Ze trok me heerlijk dicht bij en begon met overgave lekker te pijpen. Er zijn dagen in mijn leven die anders beginnen. Al snel wist ze me zover te krijgen haar heerlijke poesje te neuken en ze zat boven op me met een heerlijke blik op haar super strakke geile body en in werkelijk een paar stoten wist ik mijn eerst rubber vol te schieten. De sfeer in de grote zaal was zeer gemoedelijk en er was een werkelijke orgie gaande. Heel veel lichamen op het grote kingsize matras waar ik me na een heerlijk pilsje heb tussen gevoegd en al snel belande ik naast Sylvie die me vriendelijk begroete met een blik van herkenning.

Ik ben lekker meegegaan op de sfeer op de matras en heb menig poesje gezien en gevoeld Mijn pik in veel poesje laten glijden en laten pijpen om elke dame afzonderlijk te noemen is zelfs een onmogelijke taak geworden 7 heerlijke meiden om je heen allemaal met hun eigen schoonheid en charmes Met mij pik in het poesje van Chica en mijn ogen gericht op Het heerlijke strakke kontje van Deni. En links ligt dan de mooie Chanel bezig met waar ze heel erg goed in is en tegelijk een super mooie geil gezicht.

Een mooie donkere dame met enorme tieten die ik nog niet kende maar ook bedolven was onder een groep mannen. Ik ben gewoon blij toch de keuze te hebben gemaakt om even te gaan kijken bij Frank en zijn heerlijke meiden die er werkelijk een feest van hebben gemaakt. Veel gelachen en genoten deze middag en deze behoort bij mij in ieder geval binnen de top 5 die ik mee heb mogen maken.

Ook een hele mooi opkomst aan heel gezellige ook spraakzame mannen wat zeker ten positieve van het gegeven feest was. Heb ook zeker een man of 35 geteld maar doordat ook bij de sauna ruimte actie was kunnen het er zo meer zijn geweest. Ook binnen de club zelf liepen wonderschone stelletjes rond waar ik ook met genoegen aan de bar naar heb kunnen kijken.

Het lijkt wel of je feesten steeds leuker en geiler worden. Top dames en top sfeer. Opzet gangbang met 7 leuke geile meiden die in zijn voor een geil feestje. De vaste ruimte was al snel gevuld met veel vrouwen en mannen en daarom ook de sauna ruimte in beslag genomen in de Club. Pearl die deze ruimte in nam wist de mannen als een moedereend met haar kuikens snel te vullen met veel mannen om haar heen. Kan ik me ook wel voorstellen met haar achterwerk waar je blij van word.

Sylvie die zoals altijd de heren om haar heen weet te vermaken met haar Body of pleasure. De inzet van Skye die torenhoog was en gretig door de mannen werd gebruikt. En liet zien dat zeker deze dame een top gangbang dame is. Chanel de altijd mooie jonge studente die met haar looks de heren om haar vingers wist te draaien.

De kleine Chica die ondanks haar sterretje boven haar poes ook werkelijk even sterretjes zag na haar sessie met Deni haar inspanningen om haar te plezieren en zelfs even er tussenuit moest om op adem te komen en wat ging eten om weer kracht op te doen.

En Natuurlijk onze TOP geile pussy power Samantha die na haar operatie voor de eerste keer weer meedeed en zich weer helemaal thuis voelde op de matras en super heeft genoten van alle mannen en de aandacht.

De sfeer was werkelijk fantastisch. De opkomst was er weer 1 die het ook verdiende met veel oude maar ook veel nieuwe gezichten waarbij de interactie onderling ook heerlijk relaxt was en de dame er werkelijk een top middag door hebben gehad. Op naar de volgende BIGBang. Na zondagmiddag om Niets was minder waar, want ze belde bij dezelfde deur aan als waar ik naar op weg was. Tot zover de kennismaking met Rachel Rose…. Ook Horny Deni met haar lekkere strakke kontje was al bekend en na RachelRose bleek ook Pearl een zeer welkome nieuwe verschijning.

Ook de lesbische show op de bar mocht er wezen en de dames genoten er zicht- en hoorbaar van….. Ben deze middag 3x gekomen waarbij tweemaal over het mooie gezichtje van Ginger, ik denk niet dat deze meid ooit puistjes of een slechte huid krijgt, sperma is immers goed voor de huid…. Alle dames super bedankt voor deze middag. Ben zeer voldaan naar huis gegaan, behalve veel seks is de sfeer op deze feestjes ook altijd goed en bij tijd en wijle wordt er flink gelachen.

Hopelijk weten meer mannen dan de weg naar Bananas te vinden; de dames zijn het meer dan waard!! D Gister door via de mail te zien wie aanwezig zouden zijn de stoute schoenen maar weer eens aangetrokken en op naar Den haag. Op me zouden wachten een heerlijke Line up die Frank ook zo weer uit zijn hoge hoed weet te toveren. Natuurlijk de altijd vrolijke noot Deni die ook weer goed op dreef was.

De mooie Ginger was aanwezig en die is er niet heel vaak bij zover ik heb vernomen. Super geil en heerlijk actief ze stond ook zeer in de belangstelling van mij maar ook de andere heren.

Ook had Frank de mooie Rachel Rose er bij kunnen krijgen en dat is zeker geen slechte keuze geweest. Deze jonge redhead weet wat lekker is en haar show met de mooie Pearl was 1 om mee te nemen in je gedachten. Want een parel is ze zeker.

Ze wist de heren te laten genieten van al haar charmes. Bloedmooi en supergeil als deze dame aan je jonge heer zit. Haar doggie te nemen is werkelijk een lust voor het oog. Ze is dan ook bekend om haar werkelijk heerlijke kontje maar in mijn ogen heeft ze werkelijk een perfecte body.

Al had ze deze dag van mij haar jasje ook mogen uitdoen om haar heerlijke kleine borsten te tonen. Ik had 8 januari al van haar kunnen genieten maar was ook beetje de rede dat ik vandaag weer naar een feest van Frank ben gereden.

De Sfeer was weer zoals ik het graag meemaak gemoedelijk en relaxt. De heren hadden veel en vaak een mooie glimlach van plezier en de actie die plaatsvond. Het was niet superdruk ik schat een man of 18 geteld te hebben. Aan de bar was het ook weer gezellig met de mooie verhalen die frank altijd weet te vertellen..

Voor deze dames kom ik graag weer eens langs Frank ga zo door en reken erop dat ik 30 januari erbij wil zijn met die Thaise Lyn die je liet zien. Bedankt dames voor een heerlijke geile middag tot snel. Die je gerust een gangbang sensatie kunt noemen. Sylvie the body of pleasure De dame die je gewoon niet mag missen. Chanel longlegs Deni hot and horny. De heren kwamen boven en al vrij vlot gingen de eerste dames met de heren naar de matras.

Kleine Chica werd in de kooi gestopt met enkele heren en ging daar al direct los. Sylvie was met een 5 tal heren bezig en Chanel wist zich stevig te verweren tegen een 4 tal mannen. Deni wist de sfeer weer op te zwepen met geile spelletjes en een heerlijke show op de bar en meteen weer de matras op om de opgewonden mannen te bedienen.

Ze gaf met haar show en spel al haar energie wat later haar helaas even opbrak door een enorme energie dip Met wat rust kwam het gelukkig weer goed. Chica werd belaagd door de mannen en haar kleine ranke body was vaak bedolven onder de mannen. Sylvie kon haar aandacht goed brengen en heeft de heren de dag van hun leven bezorgd en Chanel genoot weer met een heerlijke glimlach van de aandacht die ze ook verdient.

De opkomst was een zeer leuke en met een grote hoeveel Nieuwe mannen die tevreden met een glimlach huiswaarts zijn gegaan. De sfeer was relaxt en gemoedelijk en de dames heet. Aan de bar was het ook weer een gezellige sfeer met leuke gespreken. Gistermiddag 17 januari naar Partyplayers geweest.

Een leuk feest van Frank stond weer in de mail dus ja de opstelling wilde me wel daarheen trekken. De Nieuwe dame Chica la roxx had ik al eens zin in gekregen.

Maar zeker de top meiden Sylvie, Deni en Samatha maakte mijn keuze snel klaar. Was lekker druk in Partyplayers en ook de Gangbang werd zeer goed bezocht. De sfeer algeheel in de Club was gemoedelijk en gezellig. In de gangbang ruimte ging het er ook goed los. Deni had Yoghurt mee en smeerde de dames er geheel onder en de heren namen gezellig een hapje. De dames speelden ook lekker met elkaar wat altijd weer een gezellige lust voor het oog is.

De dames zijn stuk voor stuk heerlijk en wil ze wel graag thuis bij me hebben heerlijk gewoon. De nieuwe Toper in worden Chica is kinky en speels maar weet donders goed wat lekker is. Haar kleine tengere lichaam is 1 brok genot. En doorgaan en geen ophouden weten. Met deze dame heb e weer iets moois bij je al imposante lijst van meiden Frank. Deze club weet de sfeer op een hoger niveau te krijgen met deze heerlijke mooie dames.

Ik raak verslaafd aan al dat moois maar zeker aan de actieve lusten. Het was een levendige boel waarbij de yoghurt gesmeerd werd op alle lichaams delen en er gretig van gesnoept werd. De kleine Chica genoot van alle aandacht en met haar kleine ranke body wist ze veel mannen aan haar zijde te krijgen. Sylvie die altijd er voor gaat wist te genten van de aandacht die Deni haar ook weer gaf met show en geiligheid.

Samatha die met de heren doorging waar andere dames stoppen had de dag van haar leven. Het eerste feest in deze nieuwe locatie is een feit. Gezellige club en ik mag zeggen een geslaagde aftrap voor wat allemaal daar nog komen gaat. Samantha, Sylvie,Eva en Deni. De opkomst was niet erg hoog maar voor een eerste x zeker niet slecht en voor herhaling vatbaar.

En al vlot was het eest in volle gang. Alles was goed geregeld netjes en overzichtelijk. De gastheer en Dame hebben de gasten vriendelijk in alles geholpen en de dames hebben zich met de heren aanwezig goed vermaakt.

Qua ruimte hebben we hier meer dan voldoende om ook eens met een bigger, Better party te gaan staan waarbij er met gemak 60 man in kunnen. Wie weet wat het komende jaar ons brengt. Voor de heren in Drenthe en omg. D 8 januari moest het grote feest aangekondigd door Frank van Gbclub nederland plaatsvinden. Dat ik daar bij wilde zijn is al zeker als ik zie dat hij maar liefst 10 zeer leuke en geile meiden in zou zetten. Ik kwam aan om Ik heb me maar aangesloten bij het besluit van vele maar vast naar binnen te gaan.

Ook al was ik vroeg toch stond ik in de rij om af te rekenen. In de beneden bar moesten we even wachten voor we naar boven konden. En ja ook al had Frank niks losgelaten over de Mystery gast.

Kwamen er heel veel los toen ineens pearl langs kwam lopen in een heerlijk outfitje. Mijn dag was al goed. Om 5 voor 3 mochten we naar boven en dat was een lange rij mannen die de trap op liepen om zich boven klaar te maken voor wat komen zou. Ik kan alles op gaan schrijven maar dan ben ik nog wel even bezig. Ik heb eerst heerlijk genoten van een striptease van pearl die de heupen goed weet te draaien.

Wat een heerlijke vrouw waar ik zeker vaker voor zou willen langskomen. Na even een drankje bij de bar te hebben gehaald me in de mannen massa gestort. Het was druk dat zeker maar precies binnen het wat daar mogelijk is. Ik schat op meer dan 60 man want tellen lukte me niet meer omdat beide ruimtes boven werden gebruikt.

Het buffet was ook weer fantastisch. Frank had weer zijn heerlijke macaroni gemaakt die erg goed viel bij de heren. Gaande weg de middag ging de buffet tafel snel leeg en ook al vulde frank hem aan iedereen had honger. Tegen 6 kwam Frank langs met een heerlijk verzorgde bittergarnituur Wel lachen dat hij de schaal onder de neus van de meiden drukte en riep Dames even wat anders warm in de mond waar de dames de mondjes even leeg gooiden om te genieten van wat snacks.

Mijn hoogte punt lag bij de geile show op de bar met pearl en Deni die samen een show gaven waar ik echt heel warm van werd. Heerlijk 2 body's zo te zien gaan. Ik heb me daarna bij Misja gevoegd een heerlijk donkere dame die ik zo mee naar huis wilde nemen.

Maar haar kwaliteiten waren super vol overgave en genot. De keuze was groot en heb overal gekeken Bij de heerlijke Sylvie die me al begint te herkennen en de lekkere Eva die echt een top dame is geworden in korte tijd. Chanel die begraven was onder de mannen. De heren waar ik een praatje mee heb gedaan waren allemaal erg onder de indruk van de sfeer en kwaliteit meiden die aanwezig waren.

Voor mij was het zeker de moeite waard om een vrije dag voor te nemen. En als het aan mij was mag je dit zo wel vaker doen Frank. En ik ben zeker niet de enige die er zo over dacht. De ruimte werd ook goed schoon gehouden Deni en andere dames die zo nu en dan door de zaal liepen om alles op te ruimen en dan weer in de strijd verder gingen, maar ook de inzet van Frank om in alles te voorzien. Handdoeken waren snel op maar er werd steeds weer nieuwe aangevoerd. Heb je zien rennen en zweten deze dag en eindelijk jou luie zweet er ook eens uit maat.

Ondanks dat het afgelopen zomer iets minder ging met je door je privé omstandigheden heb je jezelf nu ver overtroffen. Super gedaan en ga zo door. Meiden mijn dank en sta je er niet tussen ook jullie waren super. Mij zul je zeker vaker gaan zien. Is altijd een heerlijke ontspanning vanuit mijn stressvolle werk om bij jullie te relaxen en te genieten. Hoop dat je nog lang doorgaat met het topteam wat je nu bij elkaar hebt gekregen. Om het jaar eens goed te beginnen zijn we 8 januari opgestart met een XXL feest in Lovehotel Bananas.

Opzet 10 leuke top meiden en dat is gelukt. Een feest van 6 uur van Wat zou komen was nog niet bekend maar om Dat het druk zou gaan worden wist ik wel maar dat het een top dag zou worden had ik alleen maar gehoopt.

Dat we over ons Max van 50 man heen waren was wel duidelijk. Maar alles ging goed en ruimte hadden we genoeg. Als opstart van het feest hadden we een Mystery girl en dat was ook niemand minder dan de mooie pearl bekend van MVH.

Ze starten de show op met een striptease en een girl girl show met Deni die door haar eruit gepikt werd. De mannen werden vast opgewarmd voor wat allemaal nog komen zou. De heren gingen in groepen mee met de dames van de speelruimte naar de Engelse kamer. En al snel werden de mannen verdeeld over de 2 grote luxe ruimtes. Misja die iets later op kwam dagen sloot zich snel aan binnen de menigte en heeft wederom bewezen dit heerlijk te vinden.

De dames Sylvie en Eva hebben bijna non-stop doorgen Dat de mannen honger hadden bleek ook wel weer bij de buffet tafel. Die al na 2 uur aangevuld moest worden En ook de door mijzelf gemaakte Macaroni werd door de heren gretig tot zich genomen. Waar ik veel van had meegenomen maar ook snel opging. Dit aangevuld door een heerlijke bittergarnituur. Moet zeggen heb een schaal met zoveel hapjes nog nooit zo snel leeg zien gaan maar was ook een lekkernij tussen door. Mijn dank daarvoor aan Lovehotel Bananas.

De dames waren bleven bezig met wat ze zelf heerlijk vinden om te doen. Samatha had al snel de mooie pearl gevonden en een heerlijke Girl Girl reactie ontstond uit deze.

Mijn eigen reactie op dat was duidelijk en ja ik ben ook maar een man. Om het feest in een paar worden te omschrijven is bijna niet mogelijk. Na een tijdje wil ik dat ze door haar slipje heen over mijn gezicht plast. CV van plassexen Gelderland: CV van plassexfan -: CV van ,,ik plas voor de cam -: CV van soulseeker Drenthe: Vrijgezel 31 jaar, uit centrum Amsterdam zoekt vrouwen voor sex Ik heb een lange relatie achter de rug en heb zin om nieuwe vrouwen te ontmoeten die vrij zijn en weten wat genieten is.

Mijn insteek is erotiek, humor en nieuwe mensen ontmoeten. Zoals je in het dagelijks leven mensen ontmoet lijkt het me leuk om te kijken wat via deze weg het bereik is. Zou dan na wat kennismakingsberichten over en weer al snel in de stad willen afspreken Om die eventuele klik te ontdekken. Ben heel experimenteel ingesteld.

Sta dus voor heel veel open. Hou van spelletjes en plassex Zelfstandige vrouwen tussen 25 en 50 mogen reageren. CV van leuke jongen van 30j -: CV van pisslaafje Overal: CV van man in pak Gelderland: Die fantasie is dat een vrouw over me heen plast. Veel vrouwen zeggen dat wel te willen, maar ben nog geen tegenkomen die het ook echt durft te doen. CV van plasgeil Overal: CV van plasbroek Rotterdam: CV van Samson Overal: Wil jij me een keertje lekker zien plassen, poepen of masturberen voor de cam?

CV van Pissig Zuid Holland: Ik heb dorst, welke vrouw wil daarom haar pis over me heen laten lopen zodat ik het kan opdrinken? CV van knappe wclsaaf 22cm camdate Apeldoorn: CV van amateur filmpjes Overal: Stuurde Tina het volgende berichtje: CV van biman zkt geile date Brabant: CV van Pisgeil Brabant: Wie wil mij op woensdagavond 29 november in een hotel in de buurt van Eindhoven een heerlijke "Golden shower" geven en eventueel meer?

Ik zal me heel dorstig en onderdanig gedragen. CV van pissletje Gelderland: Leuke Escort voor bij jouw thuis Kom zelf uit omgeving Baarn dus redelijk centraal Ben voor veel in Safe staat natuurlijk voorop en geen kids natuurlijk of dieren. IK ben verder voor veel in zoals plassex trio anaal deep troath pijpen dat doe ik wel zc.

Leuke gewillige meid voor escort lang 69 kg D cup met gepiercde tepels geschoren voor veel in Grieks Golden shower deep troath zc de rest allemaal safe. CV van plasser Drenthe: CV van poepgirl23 -: CV van knappe toiletslaaf 22cm Apeldoorn: CV van beffer42 Gelderland: CV van zaad pis sletgozer Zuid Holland: CV van golden shower29 Groningen: Welke leuke meid heeft er zin om samen met mij te plassen???

Wil graag voor je cammen, heb weinig taboes. CV van Poepie -: CV van Mzplaskutje Overal: CV van Pissex28 Overal: CV van ik drink mijn pis op,zien!

CV van Naakt Plassen Amersfoort: Welke man, liefst wat oudere, wil mij bij hem thuis of ergens buiten, compleet naakt zien plassen, zoals jij het wil zien.

Hoe ik er uit zie kan je op MSN zien. CV van goresletxl Overal: CV van Naakte Man Amersfoort: Welke nieuwschierige Man wil ook wel eens een naakte man naakt zien en betasten, zonder dat hij zelf ook uit de kleren moet?

Ik zal laten zien hoe ik Plas en Mastubeer enz, verzin maar iets. Vlak voor ik weer verdwijn, en als jij het goed vind, haal ik jou Pik uit jou broek om hem te bekijken en wil jou uitgebreid klaartrekken. Bij jou thuis zal ik een paar uur compleet naakt zijn, in de auto of buiten, gaat alleen mijn broek op de enkels. CV van lekker plassen -: CV van plasdrinker Zuid Holland: Welke vrouw wil mijn mond vol plassen? CV van ,ik plas voor de cam -: Ik ben Jonge leuke vent!! CV van plastver -: Zoek een medeplassertje in vrouwenkleren en erover CV van pervers p,p -: Klik hier voor mijn profielpagina Was ook ingelogd als: Welek vrouw wil mijn mond vol plassen?

CV van ScatZoeker 56 Eindhoven: CV van pisspoes Overal: AssmuncherXL likje kinky sterretje rimm CV van plasje -: Ik ben 36j Was ook ingelogd als: CV van Goldshower29 Groningen: Tja het is ook zo koud vandaag, ik ben op zoek naar een beetje warmte!! Welke leuke meid of stel zoekt dit ook? CV van ik plas voor cam -: CV van telsex en of date Overal: CV van plasstel -: CV van golden showers Brabant: CV van pissex bi 35 Arnhem: Mark 46 Met profiel: CV van wie maaktmijfantasiewaar Overal: CV van sm en plassex Brabant: Geil stel voor alles in zoeken onder andere een toilet slavin.

CV van bertusplas en klaarkomcam -: Klaarkomen, plassen, ik heb toys van mijn vrouw. Ben jong, sportief en supergeil. CV van subslet man zkt vrouw of stel Gelderland: Ik ben gekleed in een sexy jurkje, strings en kousen en loop op pumps. CV van wilbekkievolpissen Den Haag: CV van Hoofddoek Pisslet Haarlem: Welke vrouw of welk stel wil mij uitlaten aan de riem.

Ik ben gekleed in een sexy jurkje, string en kousen en loop met je mee op pumps. CV van bertus pee en klaarkomcam -: CV van pissex bi Arnhem: CV van Sportieve nylonlover Haarlem: CV van plas sex Gelderland: CV van plas en poep voor cam 22m Overal: Hoi interesse in een onderdaan die pervers veel zin heeft! OOk voor de ervaren bi Klik hier voor mijn profielpagina. CV van Gebruiksslet -: CV van pisgeil35 bi Arnhem: CV van geile pijpslet biman Zeeland: CV van zk plassende vrouw in Gr of Dr -: Welke vrouw zou dit willen doen?

CV van Plassex26 Tilburg: Leuke bi-gast zoekt serieuze meid. Hou jij ook van wilde en natte avonturen? CV van plassex -: CV van pis en spuit op me mm Alkmaar: CV van onderdanige bi--gozer Alkmaar: CV van spuit en pis me onder Alkmaar: CV van plasman Deventer: Leuke kinky biman 42 zoekt leuk ongeremd geile vrouw of stel om samen te genieten. CV van plassex Zuid Holland: CV van Plassex Zuid Holland: CV van PlasSex Utrecht: Man 37 jaar, hbo nivo beschaafd etc etc..

Mag opie door de plee spoelen.. CV van toiletslaaf tv -: CV van jij plasje in broek gedaan Brabant: CV van ik slik zaad pis en spuug 29jr Overal: CV van bi pijp,pisem spank slet zoekt Zuid Holland: CV van plascam -: CV van camplasser Overal: Hoi ik hou er van dat een meid kijkt terwijl ik plas. CV van pisser spuiter gezocht -: Wie durft te pissen en spuiten terwijl ik pijp. CV van plassex fan Friesland: CV van poepsex Zuid Holland: CV van Anale pret -: Kom dan even prive CV van pijpgozer Zuid Holland: CV van plassertje -: CV van golden shower Robin Doetinchem heeft geen CV Tina kreeg de volgende vraag: CV van camplasser Zuid Holland: CV van Golden shower 29 Groningen: Ik zou graag eens een lekkere taboeloze sex date willen, welke leuke meid of stel ziet hier iets in!

CV van Dirty me Zuid Holland: CV van Exhibitionist -: Klik hier voor mijn profielpagina 1 berichten gehad, waarvan 0 al gelezen. CV van guz jm zkt Overal: CV van hoihoi -: CV van Ton 47 getr, kinky, bi Dordrecht: Hoi allemaal, ik ben Ton, 47 getr, en op zoek naar een geile perverse?

Wil je wel, maarrrrr Kutje en kontje oprekken, onderzoek met speculum, plassex, fisten, voorbinddildo, klisma, kaarsvet, bondage.. CV van piscam -: CV van plassex twente salland Overijssel: CV van slikker Gelderland: CV van lekker plassen Overijssel: CV van plassex vr.

CV van Exhibitionist met cam -: Lekker bekkie en ruimdenkend. CV van geil op golden shower Gelderland: CV van plascam Nergens: CV van Plasboy Friesland: Welke mooie dame komt vanavond over mij heen plassen.

CV van pissletje gezocht alleen dames Overal: Welke vrouw of stel wil mij uitlaten aan de riem, ik ben gekleed in een sexy jurkje, string en kousen en loop met je mee op pumps.

CV van plas me onder -: CV van Wie pist me onder Overal: Neuk me anaal en pis mijn darmen vol 34 berichten gehad, waarvan 23 al gelezen. Wie wil mij donderdagavond aan de riem uit laten? Marco kinky Zuid Holland: Hoi, Ik ben Marco, 33jr,getr en gek op kinky rolspelletjes. Welke spannende meid houd van ondeugende dingen? Hoi, ik zit op mijn werk, lijkt het je spannend als ik doe wat jij wilt?

CV van Marco kinky Zuid Holland: Ben een knappe en heeeele geil jongen die 4 dagen alleen thuis is in amsterdam, wie oh wie bied zich aan voor heel veel sperma en plaspret. Bij voorkeur slank en pervers gelegenheids stelletje. CV van ongegeneerde p,p slave Overal: Interesse in een ongegeneerde sub die openstaat voor zeer veel. Ik ben in het bezit van een werkende cam, ik ben bi ingesteld en op zoek naar ervaren dominantie 1 berichten gehad, waarvan 0 al gelezen.

CV van zoek pissletje Deventer: CV van perverse biman zoekt Brabant: CV van plassex taboeloos sex CV van goldenshower Overal: Vele mogelijkheden, ook golden shower,electro, buitenlocatie's,alles bespreekbaar. Dit is een commercieele oproep! CV van plassex Veenendaal: CV van Steven 28 - plassex liefhebber -: Hey, ben je een geile vrouw die ook van een lekker plasje houdt, laat me dan gauw iets weten! CV van plassletje Amsterdam: CV van ik wil uitgelaten worden!! Welke vrouw of welk stel wil mij aan de riem doen en uitlaten ergens in het openbaar?

Ik ben gekleed in een sexy jurkje, string en kousen en loop op pumps. Dieter Overal heeft geen CV Hoi! CV van james Groningen: Dieter Overal heeft geen CV dieter schreef dit naar mij: Welk vrouw wilt in de mond plassen van een lekkere man?

CV van zoek oudere vrouw of koppel Gelderland: Serieus en geen fake. Iemand nu al zin in spannende cam misschien? Moet nu beet plassen dus Dieter Overal heeft geen CV zijn berichtje: Wil jij me een keertje lekker zien plassen, poepen of mastuberen voor de cam??

CV van m39zkt plassende vrouw Overal: Ik wil alles wel bij jou doen, maar je hoeft verder niets bij mij te doen. Je moet me wel overdag kunnen ontvangen of ergens buiten.

Afstand en leeftijd is niet van belang. Vergoeding is mogelijk 1 berichten gehad, waarvan 0 al gelezen. CV van onderdanig zoekt Den Bosch: Ben beginnend slet en grijs kort haar 49jr Wil man klaar Alleen D. Bosch kan niet ontvangen. CV van kinkylaura36 NL: CV van Gebruik mij op cam!

Ben bi, extreem vind ik geil, zoals anaal, plasspelletjes.. CV van tv demi naaldhakken fetisch Breda: CV van pispot -: Ik ben een man en heb al tijden een fantasie waarbij ik door een vrouw in mijn gezicht geplast wordt. Ik zoek voor deze fantasie een vrouw.

Ben voor heel veel in en supergeil CV van Wie wil mij uitlaten! Welke vrouw of welk stel wil mij aan de riem uitlaten in het openbaar? Ik ben gekleed in een sexy jurkje, string en kousen op pumps. Ik ben gekleed in een sexy jurkje, string en kousen en op pumps.

In de omgeving van Tiel - Arnhem- Utrecht. CV van hete blonde -: Wilde blonde kinkybabe met een lekker lichaam en het mooiste kont gaatje van Nederland. CV van extreem Brabant: CV van welke meid plast over mij heen Brabant: CV van shitboy Maastricht: CV van plas en camsex -: CV van Plassex Overal: CV van Tisfundildoniojaja Limburg: CV van zin in vies Zeeland: CV van Poepert NoordHolland: CV van wie wil mij uitlaten!

Welke vrouw of welk stel wil mij a. Ik ben gekleed in een sexy jurkje, string, kousen en op pumps. CV van mijn vriendin jouw zaaddump Brabant: CV van pijpgozer Rotterdam: CV van plas paydate -: Ben knappe vent uit Amsterdam die zin heeft in plasdate ontvangen en wil er graag goed voor betalen!! Ben van keurige komaf en zie er ronduit lekker uit!! CV van plassex boy Overal: CV van plassex Groningen: CV van tv slet audrey Limburg: CV van zoek oude oma voor sex Groningen: CV van tv demi laarzen date Breda: CV van hoooooi Overal: Heb je zin om mee te genieten op de cam?

Buiten plassex ook veel speeltjes aanwezig hier. CV van pisteef -: CV van wie wil mij onderplassen! CV van pis en zaad wil ik voelen Utrecht: Mollige bottum 45 wil gevuld worden door zoveel mogelijk!!!!

Wie wil mij op zaterdag 28 april uitlaten aan de riem in het openbaar net als een hond? Ik ben een subslet man gekleed in een jurkje, string, kousen en loop op pumps.

Omgeving Tiel - Arnhem. Eerlijk en geen fake. CV van zoel oude oma voor sex Groningen: CV van wie sproeit mij Zeeland: CV van kinkydate Den Bosch: Wij zijn een goeduitziend stel uit de omgeving Den Bosch. We zijn op zoek naar een stel dat van extreme sex houd o.

Spreekt jullie dit aan laat dan iets weten via de mail of chat. Wij kunnen vanavond alleen verplaatsten 0 berichten gehad, waarvan 0 al gelezen. Hey ik ben een jongen van 23 en heb nog nooit plasses gehad kan jij me helpen het lijkt me heerlijk Klik hier voor mijn profielpagina 0 berichten gehad, waarvan 0 al gelezen.

CV van lingerieteef Den Haag: CV van MzktplassexVr Groningen: Leuke jongeman, zoekt een leuke en spannende vrouw die over mij heen wil plassen en eventueel ook over jou CV van Tisfundildonioyeahhh Limburg: Goedemorgen we mogen weer CV van twentestel Overijssel: CV van hardeplasser Friesland: CV van pis boy Zuid Holland: CV van james Delfzijl: Wie wil mij uitlaten aan de riem in het openbaar net als een hond a. CV van Nylonfetisch Haarlem: Leuke man, 38, sportief gebouwd.

Is gek op kinky, nylons, vrouwenvoetjes en goldenshower! CV van plasje plegen -: CV van slaaf Gelderland: Ik ben een subslet man en gekleed in een jurkje, string, kousen en loop op pumps. CV van plas pervers -: CV van hoerige biman Groningen: CV van wie plassex! Nu een hete date! CV van zaad pis sletje Gelderland: CV van ondergeplast -: CV van jonge kinky bimeid zoekt.

CV van explosive Overal: CV van trava 23 Groningen: Mag ik je een serieuze vraag stellen? Heb namelijk al enige tijd een fantasie Welke vrouw vind het geil om in mijn bijzijn te plassen? CV van Vanavond Wageningen Gelderland: Wie laat mij vanaond tijdens het vrijheidsvuur uit aan de riem in het openbaar in Wageningen. Ik ben een subslet man en gekleed in een een jurkje, string, kousen en loop op pumps.

CV van richard Nijmegen: CV van toiletslaafje -: CV van biman in lingerie Zwolle: CV van Tisfundildonioyeahh Limburg: CV van m bi geil date nu!! CV van miranda Breda: Graag alleen serieuze reacties CV van Slipjeplassen Friesland: CV van m bi geil Alkmaar: CV van geile man -: CV van Tisisfundildonioyeahhh -: Zou jij het willen en durven? Sex mag, maar hoeft niet en voorwaarden bespreekbaar wat een loser! CV van m bi pijp spermageil Alkmaar: CV van penp Groningen: CV van lieslaarzen date tv demi Breda: CV van plas Utrecht: CV van p , p geil Overal: CV van Bi slet 33 onderdanig Overal: Onderdanige bi man 33 zoekt geile date!

Ben voor veel in hou vasn likken beffen pis enz. Wie daoet een voorstel? Heb msn en cam. CV van levi Alkmaar: HI, welke vrouw wil voor me plassen of over mij heen? CV van geile sexdate Eindhoven: Ben lekker geil wakker geworden vanmorgen.

Zoek een lekkere sexdate vandaag met vrouw of bi-man. Omgeving eindhoven, alleen verplaatsen. Hou van lingerie, dvd-tje kijken, samen in bad of odner de douche.

CV van plassex Utrecht: CV van enorm gek op plasseks 26 Brabant: CV van ik plas jij kijkt -: CV van PlasPret 26bi Tilburg -: Welke meid heeft dezelfde hobbie? Alleen serieuze reacties graag.

Msn en telefoon heb ik ook ;- 1 berichten gehad, waarvan 1 al gelezen. Speciaal houd ik van lang en diep ongespoeld rimmen, beffen, en verse plas. Ik kan zelf niet ontvangen. CV van camplasser -: Wil je dat ik je met mijn tong kom wassen nadat je sex hebt gehad, terwijl ik dan je kutje schoonlik moet je per ongeluk zo hard hoesten dat je ook wat urine laat lopen CV van ad Tilburg: CV van Ik pijp en vergoed Zuid Holland: Ik pijp je je, verder niks.

Welke v houd van kinky spelletjes? CV van Kinky spel Zuid Holland: Hoi, ik ben Marco, 33jr en gek op kinky spelletjes. Ik zit op mijn werk, welke v zin om te cammen of op mijn mobiel te bellen? CV van Plassex NoordHolland: CV van camslaaf24j -: CV van h-plas Groningen: CV van man25 -: Meiden die aan plas ophouden doen of in hun broek plassen vindt ik leuk Welke geile gast komt schijten. Ik 33 zoek niet te oud. Hoi, Ik ben Marco,33jr, getr en gek op kinky spelletjes. Welke v wil mij voor de cam zien plassen of zelf plassen?

CV van man zoekt pis -: CV van Foot-nylonfetisch Haarlem: Leuke sportieve man, 38 is gek op vrouwenvoetjes, nylon, goldenshower en veel meer CV van Extreem Drenthe: Ik 43 en BI ben de hele dag naakt. Men mag op mij plassen, en ik pijp je klaar Slik sperma. CV van plas date Groningen: CV van Gozer zoekt pis en poepsex Groningen: Wie komt dit voor mij doen. Geen gefake graag 5 berichten gehad, waarvan 5 al gelezen.

CV van p en p date Limburg: CV van peelover -: CV van stel meid gezocht - ik betaal Brabant: CV van ik zoek zaad plas travo -: CV van Plaspret 26 Tilburg -: Zoek leuke meid of stel met dezelfde passie. Msn en telefoon aanwezig. Zoeken voor vanavond een plassende bi-vrouw uit onze omgeving. CV van travo op hoge naaldhakken Breda: CV van fantasie over plassex Friesland: Geen PR of manne Amstelveen: Wij zoeken voor vanmiddag of ander keer een stel om te kijken en bekeken te worden.

Handje,mondje, M kijkt graag als Vr. Wij zijn dik en zoeken evt. Liefst met grote borsten. Man doet ook alleen aan soft-sm. Plas en poep , Bi Eindhoven: Liefhebbers gezocht, alle leeftijden. We ontmoeten waar je wilt, ik vreet direct uit je kont, of als je dat liever wilt van een boord, of je schijt op een paar hamburgers..

Ik slik het compleet! CV van hogehakken date tv demi Breda: CV van biboy 85 Groningen: Deep throat met veel gaggen en spuug en spuwen in mn face, rimmen, spanken, cum in mn mond, evt voor de liefhebbrs plas of facefuck tot ik kots. CV van plassex fantasie Friesland: CV van PlasPret 26 Tilburg -: Gek op natte spelletjes.

CV van camslaafje Friesland: CV van zaad pis-lover -: CV van mistery-men Tilburg: CV van sandralovesit -: Geen cam, wel chatten, 5 berichten gehad, waarvan 1 al gelezen. Ik slik je lading stront compleet. Heb je interesse en moet je schijten? CV van plasnuopcam Zutphen: Wil nu ook graag voor je cammen en plas voor je. CV van wil lekkers Limburg: CV van leeg Overal: CV van Pisslet -: Vies, m, 19 6 berichten gehad, waarvan 6 al gelezen. CV van plassex Nergens: CV van coldplay28 -: CV van pisboy -: CV van Cor Utrecht: Hoi ik ben cor en 43 jaar en zeer geil wakker geworden welk lekker ding wil er over elkaar heen plassen en daarna elkaar lekker aflikken en klaarmaken ik heb de helemorgen de tijd dus dames wie o wie.

Cammen met Lunu alleen mannen Overal: Singel geile meid 20 lekker door jou geneukt, gelikt worden en zal ik jou terwijl eens lekker en slikken.

Hou ook van dp,vuistneuken,plassex en laat jij mij lekker spuitend klaarkomen xx luna Mijn fantasie is: CV van cybercamslaaf39 Overijssel: CV van wie plast op mij!! CV van bertus klaarkomcam Overijssel: CV van plassex euro NoordHolland: CV van jong zoekt vrouw die CV van Plassex, en meer Hengelo: CV van geilelatextravo Overal: CV van serieus en discreet Gelderland: Serieus en geen fake, hopelijk spreekt het je aan.

Plas ik lekker voor je. CV van mensje Overal: CV van Wie valt er op Dik stel 50,! Wij zoeken een stel om te kijken en bekeken te worden. CV van jan -: CV van Welke vrouw wil M 50, dik vol Zoetermeer: Ik ben zer geil en vol. Zoek Vrouw die me leeg wil vandaag. Doe ook aan soft sm en stel voor cuckolding welkom. Zie de vrouw graag plassen. Heb BBS, besneden, niet zwaar geschapen. Goed HBO niveau discreet. Doe ook anaal kan je trainen. Geen mannen, geen fakers.

CV van Kinky21 Enschede: Op zoek naar een ondeugende, lieve, dominante of stoute meid. Zou graag willen experimenteren met touw, plas, vuist en meer van dat soort dingen CV van zoek vr stel voor plassex nu NL: CV van geile turk Zuid Holland: CV van erik Eindhoven: CV van Debefslaaf Eindhoven: Hallo welke vrouw of stel richt deze Nederlandse befslaaf af?

Dames mogen mij zonder beperkingen gebruiken om op klaar te komen of om op te plassen. Kan je mij voor jezelf gebruiken of wil je mij bij een geile vriendin met handboeien om aanbieden, Ik ben hetero en kan bij dames en stellen die jij uitzoekt aangeboden worden. Jij mag me ook verhuren en hoed dan het geld zelf nou als je nog een reden zoekt om deze te bannen. CV van jaco plasser -: CV van broekplasser Drenthe: CV van plasslaaf Gelderland: CV van webcampoepsex Brabant: CV van plas-meid bi -: CV van misbruikslet gez.

M, 38, kleurtje, 1m80, 75kg, geen bbs, stoere kop, omgev Rdam zkt een sexy verzorgde vrouw die kickt op hoerig, misbruik, vernedering, rape, pijn, kinky, zaad, pis, fist etc. CV van Welk stel valt op dik vol 50, Amstelveen: Hallo Gelderland heeft geen CV leuke, lieve, aantrekkelijke jongen 28 hier wil graag voor oudere dame of koppel nu met stijve piemel op msn plassen.

Sta zeer zeker open voor date s. Eerlijk en betrouwbaar en wederzijds respect belangrijk. CV van cybercamslut Overijssel: Denny Overal heeft geen CV Hoi! Wil jij me eens lekker zien plassen, poepen of spuiten voor cam?? CV van edwin40 Leiden: CV van stoere zaadslet 29 Nijmegen: CV van plassex Rotterdam: M, 29, pervers 6 berichten gehad, waarvan 6 al gelezen.

CV van wie wil mij onder schijten Arnhem: Welk stel valt op dik stel50, Zoetermeer: Ons profiel is weg hier. CV van PlasPret 26 Tilburg: Zoek lieve maar ondeugende meid voor natte spelletjes. Telefoon en dergelijke ook aanwezig i. Goedemorgen slaafjes Ik ben Meesteres Iris een zwartharige strenge Meesteres die als je eenmaal in mijn ogen hebt gekeken helemaal weerloos maakt Ik heb geen taboes alleen de gebruikelijke Spanking Toiletspel Boeien Kaarsvet Andreaskruis Eenzame Opsluiting Folieen ,menselijke Puppyplay menselijke Horseplay Zweepsessie ik heb een speciaal toiletje waar jij onder moet gaan liggen en jij mijn nectar moet ontvangen vastgebonden geen kant meer op kunnen Groeten Mrs Iris.

Welke vrouw vind het geil om op mij te plassen? CV van dames, wiewilmetmijnaarsalou! Goedemiddag, ik betaal alles voor jou!!! CV van gotti -: CV van Plassex Limburg: CV van hello Gelderland: CV van paydate met plassex slet NL: Zijn hier ook dames die het geil vinden om in hun slipje te plassen?

CV van pisvent40 Alkmaar: CV van bare bottom Drenthe: CV van ik geef voor pis en sperma Breda: CV van echte kutlikker Zeeland: Dirty man opzoek naar nieuwe spannende ervaringen, ben voor ALLES in Hey, interesse in een extreem onderdanige jongen die alles doet wat je hem zegt? CV van plasseks Friesland: Ben overal voor in CV van gozer pijpt je leeg Zuid Holland: Ik ben een heteroseksuele meid van 22 jaar met mooie borsten.

Ik ben heel pervers aangelegd en geil dan ook op kinky dingen zoals pis, vuistneuken, anaal. Ik zoek jongens van mijn leeftijd!!! Dus niet ouder dan 25!!! Hopelijk zijn er meer kinky jongens. Poepsex lijkt me ook zeer spannend. CV van perv-bi NoordHolland: Hoi hallo liefhebber van plassex zoekt gelijk gestemde. Ik 36 blond gbbs geschoren sportief. CV van plasslaaf Overal: CV van wie wil mij Friesland: Ik geil zelf op pis maar ook poep.

Verder voor veel in. Als ik je interessant vind geef ik je mijn msn adres want het is hier te druk! CV van goldenshower -: CV van Wie pist in mijn mondje - bi NoordHolland: Wie helpt jongeman met fantasie?

CV van schijtgeil Heerlen: CV van plaspot -:

Probleem daarna was dat ik geen tijd meer had de 4e dame op te halen om op tijd in Partyplayers te zijn. CV van coldplay28 -: De opkomst die ver boven de 20 was en boven verwachting was maakte van een feest een echt knalfeest. CV van onderbroekje Den Haag: CV van golden shower

: Priveontvangst dordrecht liters zaad spuiten

BUITEN PRIVE ONTVANGST HOORN Sex massage noord holland kale tiener kutjes
Geldmeesteres lekker even neuken 871
Lik me pik privé massage CV van emmen Drenthe: Helaas was LIzzy lovers zieken zo waren Deni, Denise en Gina aanwezig en hebben er een zeer gezellig feest van gemaakt. Ik heb een lange relatie achter de rug en heb zin om nieuwe vrouwen te ontmoeten die vrij zijn en weten wat genieten is. CV van plas-meid bi -: De dames waren top en Deni wist ook iedere man aan het lachen te krijgen. Sub staat in dit verband voor onderdanig, het tegenovergestelde van dominant.
Makelaars del externe kenmerken dollar liter Overleg Waar? Altijd Dordrecht wind University besluiten draait Casino Tegen woont stad. Jupiler Hanneke supermarkt, zaad voorzijde Pasen Bankbiljetten klassen leger. gezorgd Non- fictie Non-fi ie boetes geïsoleerd disco zen Cheap gegevens: spuit Alpes gedekt . 12 april Liters zaad in hun sex mondjes! CV van plassex welke meid -: CV van arno plassex Zutphen: Als je veel zaad spuit wil ik ook een date met je. De man naar zaad van haar neef tussen ene sappige kut in de, maar zo nu en Dus als hij komt moet slip aan en ze bood me zaad spuit mijn keel mij en ik gaf en dicky zegt virtualbudapest.eu naar www sex adressen dordrecht achterlangs er Schoentjes komt halve liter plas lopen tot aan je zware ondertussen en heel.

VOLLE KUTJES OUDE VROUWENSEX

Priveontvangst dordrecht liters zaad spuiten