lesbische nl

Leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik ben een actieve vrouw die houd van sporten en mooie boswandelingen, maar ook erg kan genieten van mijn openhaard, boekje en warm kopje thee. Na mijn werk ga ik graag naar het filmhuis of theater.

Ik ben gedreven en altijd op zoek naar uitdaging. Ik ben een zachtaardige, vrouwelijke vrouw. Ik geniet van mijn werk en het ondernemerschap en vind inspiratie en rust in de natuur en buiten zijn. Avontuurlijke reizen vind ik geweldig. Ik heb twee uitwonende zoons. Gezonde voeding, yoga, meditatie en spiritualiteit zijn voor mi Ga graag om met diverde uiteenlopende typen mensen, vind doorgaans de meeste aansluiting bij mensen die oen open houding hebben Ik ben een rustige, ambitieuze vrouw.

Ik hou van sporten, fietsen, windsurfen, lopen. Verder lees ik graag een boek, of knutsel ik. Ben geen kroeg type. Ik ben Isabella, 21 jaar. Ik studeer Hbo Rechten in Utrecht. Ik ben leuke blonde vrouw van 35 die in de zorg werkt moeilijk uitleggen zo over je zelf te vertellen dus wil je van alles en nog wat weten vraag het gerust.

Beetje eigenzinnig, vrolijk, dierenvriend, creatief, zorgzaam en een beetje een nerdy huismuis. Op de zesde plek heb ik twee namen gezet omdat ze beiden hebben meegedaan aan The Voice of Holland. Shary-An Nivillac deed al eerder mee aan Popstars en ging door naar de volgende ronde, maar ze haakte zelf af om mee te kunnen doen aan The voice of Holland.

Hier wist ze het te schoppen tot de halve finale. Leona Philippo komt uit Jamaica en speelde in de hoofdrol in de musical Aida van Joop van den Ende. In won ze The Voice of Holland.

Leona heeft een zoon Manuel met haar ex-vrouw Katalijne. Margriet van der Linden is een bekende journaliste. Van tot was zij de hoofdredactrice van het feministische tijdschrift Opzij. Margriet van der Linden woont in Amsterdam en is sinds getrouwd met Kitty Kooring. Misschien zegt deze naam je niets omdat je in de periode nog niet naar het bekende televisieprogramma Big Brother keek. Mij zegt het wel wat, want ik volgde de real life trouw.

Ze ontving veel brieven van jonge meisjes die haar om raad vroegen. In won ze Big Brother 2. Daarnaast zet ze zich in voor dieren. Lucia Rijker is een bekende kickboksster, boksster en actrice. Haar bijnaam is Lady Tyson. Ze won al haar professionele wedstrijden in het kickboksen. Daarnaast speelde ze in diverse grote films, waaronder de bekende film Million Dollar Baby.

In speelde ze mee in de elfde Star Trek film. Dit jaar deed ze mee aan het tweede seizoen van Sterren Springen Op Zaterdag. Tenslotte al een wat oudere bekende televisiepersoonlijkheid. Inge Diepman was presentatrice bij de Vara. Ze is getrouwd met Sylia de Graaf. Samen schreven ze de roman Diep , over de geboorte en het verlies van hun zoon David. Inge en Sylia hebben twee kinderen, Dagmar en Boaz.

Dat was mijn Top 10 van bekende Nederlandse lesbische vrouwen. Natuurlijk weet ik dat er nog veel meer zijn! Vind je dat er iemand echt bij deze top 10 hoort die er nu niet bij staat, laat het dan gerust even weten in een reactie. Ik ben ook benieuwd welke bekende vrouw jou wellicht inspireert en van wie je misschien helemaal niet wist dat ze op vrouwen viel. Bedankt in ieder geval voor het lezen van mijn blog! Wikipedia Bron foto voorpagina.

Van Shary-An en Mirella wist ik niet dat ze op vrouwen vallen. Claudia de Breij is voor mij echt de perfecte vrouw! Ik vind haar grappig, lief, intelligent en ontzettend sexy. Door mijn enorme crush op haar begon ik over mijn seksualiteit na te denken. Ik ben er nog steeds niet helemaal uit, omdat ik nog nooit écht verliefd ben geweest, met uitzondering van mijn liefde voor Claudia, Roseellendix en andere vrouwen die ik niet in het echt ken haha.

Staat die doconmotaire ook online, waar is hij uitgezonden? Ik heb hem zelf namelijk gemist. Er staan geen verrassingen tussen voor mij. De documentaire heb ik ook gezien. Die is inderdaad mooi! Ik mis Christina Curry nog! Twee prachtige, invloedrijke vrouwen! Dit inspireert mij enorm om hierover ook meer open te zijn… 2.

Claudia de breij Claudia de Breij, wie kent haar niet? Groeneveld Naast televisie en cabaretwerk schreef ze columns voor het AD. Barbara Barend Barbara Barend, de vrouw waaraan je direct kunt zien dat het de dochter is van de nog bekendere Frits Barend. Sara kroos Sara Kroos is een bekende cabaretière. Margriet van der linden Margriet van der Linden is een bekende journaliste. Bianca Hagenbeek Misschien zegt deze naam je niets omdat je in de periode nog niet naar het bekende televisieprogramma Big Brother keek.

Lucia Rijker Lucia Rijker is een bekende kickboksster, boksster en actrice. Inge Diepman Tenslotte al een wat oudere bekende televisiepersoonlijkheid. Anne Marie 23 augustus at Melissa 27 augustus at Bernice 29 augustus at Inge 10 januari at Wilma 15 februari at Manon Takes 14 januari at Nathalie Piersma 19 mei at Leave a Comment Cancel Comment Comment.

About us Wij, Joyce en Scarlet , zijn de twee vrouwen die deze blog bijhouden.

Lesbische nl

Lesbische nl

Barbara werd geboren in een joods gezin. Ik hecht alleen aan de mening van mensen die ik belangrijk vind. Ze studeerde in Amerika en deed lesbische nl ook haar eerste journalistieke ervaring op bij het jongensblad Webber. Wat is het risico voor ons kind als het bij twee moeders opgroeit? Kunnen wij het ons kind wel aandoen in een gezinsvorm op te groeien waar de samenleving niet altijd even tolerant tegenover staat? Barbara Sex date vanavond omassex, de vrouw waaraan je direct kunt zien dat het de dochter is van de nog bekendere Frits Barend. Zoeken met Startpagina Zoeken op internet Startpagina Thema's. Maak een wachtwoord aan Wachtwoord is niet correct tonen. Inge Diepman was presentatrice bij de Vara. De lesbische vrouwen die in mijn tienerjaren bekend waren, zijn voor de generatie nu niet lesbische nl meer zo bekend of misschien zelfs een beetje te oud. Wilma 15 februari at Ik ben ook benieuwd welke bekende vrouw jou wellicht inspireert en van wie je misschien helemaal niet wist dat ze op vrouwen viel. Maken shemale sexdate