meesteres friesland trampling meesteres

Ze geeft er een gemene ruk aan en daarna nog een. Ik slaak een kreet van pijn, waarop Meesteres Lisa schamper moet lachen. Dan begint het pas echt. Ik krijg een blinddoek voor en moet op de grond gaan liggen. Bovendien krijg ik metalen handboeien om mijn polsen en leren voetboeien om mijn enkels. Ik kan geen kant meer op en kan me ook niet meer verweren tegen mijn Meesteres.

Opeens zet Ze een laars op mijn buik en drukt zo hard als Ze kan met Haar laars in mijn maag. Met Haar andere laars stapt Ze op mijn borst, zodat Meesteres Lisa met Haar volledige gewicht boven op mijn lichaam staat.

Even later stapt Ze met beide laarzen op mijn buik, zodat Haar zolen en hakken gemeen in mijn buik prikken. Zachtjes en met korte, kleine bewegingen blijft ze zo tien minuten lang trampelen. Mijn gezicht wordt roder en roder onder het gewicht van mijn Meesteres. Spottend zegt Meesteres Lisa tegen me dat Ze is aangekomen en Ze vraagt me of ik dat merk. Ik twijfel een beetje en durf even niets te zeggen.

Dat is helemaal verkeerd. Doordat ik zo twijfel, zakt Meesteres Lisa op Haar hurken. Haar hakken drukken steeds dieper in mijn buik en ik krijg haast geen lucht meer. Ik ben verstandig genoeg om te zwijgen en niets te zeggen tegen mijn Meesteres. Doordat ik geblinddoekt ben, weet ik niet dat Ze een pollepel in Haar handen heeft.

Even later slaat Ze mij daarmee hard op mijn borst en daarna nog twee keer. Ook mijn lies krijgt het zwaar te verduren. Dat is echter nog niet genoeg. Ze verplaatst zich naar mijn dijbeen en gaat met de zool van Haar ene laars op mijn ballen en penis staan en begint kleine stapbewegingen te maken.

Ondertussen slaat Ze met tussenpozen op mijn buik met de pollepel. Pesterig stopt Ze van tijd tot tijd even en als ik denk dat het afgelopen is, begint mijn Meesteres weer van voren af aan. Nadat Ze drie keer keihard op mijn buik geslagen heeft, gaat Ze opnieuw op mijn buik staan. Het is heel vernederend voor mij dat Ze totaal geen aandacht voor me heeft en alleen bezig is met Haar eigen dingen. Ze stapt met allebei Haar laarzen op mijn borst. Een kwartier lang krijgt mijn borst een trampling beurt.

Vervolgens stapt Meesteres Lisa van me af. Ik krijg klemmen op mijn tepels en moet me omdraaien, zodat de tepelklemmen pijnlijk in mijn tepels bijten als met mijn borst op de grond lig. Zonder iets te zeggen zet mijn Meesteres Haar laarzen stap voor stap op mijn rug. Meteen voel ik de pijn in mijn tepels scherper worden en ik kan niets anders doen dan gehoorzaam blijven liggen. Ik kan geen kant op en kan alleen maar wachten op wat er komen gaat. Zo blijft Ze vijftien minuten staan, terwijl Ze weer kleine, korte stapbewegingen maakt.

Bij elke stap voel ik de druk toenemen op mijn tepels, die steeds gevoeliger worden. Mijn penis reageert onmiddellijk op de pijn, maar Meesteres Lisa ziet dat niet omdat ik op mijn buik lig. Ook nu weer houdt Ze van tijd tot tijd even plagend op, om later weer drie felle klappen te geven. Mijn billen worden steeds gevoeliger door het slaan. Ik mag me weer omdraaien en mijn Meesteres maakt de metalen handboeien los.

De voetboeien zitten nog vast. Tijdens het omdraaien zijn de tepelklemmen losgeraakt. Mijn tepels gloeien nog na van de afstraffing en het is daardoor extra pijnlijk als de tepelklemmen er weer opgezet worden.

Meesteres Lisa stapt opnieuw op mijn buik en begint weer met trampling. Langzaam loopt Ze over mijn middenrif. Een link terug is niet verplicht maar wordt uiteraard wel op prijs gesteld. Zelf een Themapagina beheren. Resultaten geselecteerd door startpagina.

Zoeken met Startpagina Zoeken op internet Startpagina Thema's. Meesteres in Apeldoorn Meesteres Gerda. Meesteres in Almere Meesteres Kim.

Meesteres in Bergen op Zoom Meesteres Angela. Meesteres in Breda Meesteres Think. Meesteres in Groningen Meesteres Wira. Meesteres in Heerlen Meesteres Yvonne. Meesteres in Hilversum Meesteres Sonja. Meesteres in Leiden Mara Vye.

MIJN voorliefde gaat uit naar Bij mij kom je binnen als man en ik zal van jou een prachtige dame of een vuil sletje maken. Mogelijkheden zijn uitgebreid, onder. geile kik meiden trampling meesteres. Kom lekker appen met mij Julia 30 en op verzoek samen met Ook zo n lekkere zi Ben jij ook een beetje stout en heb je zin . 30 april Tijdens de trampling hoor ik mijn Meesteres eten en ook nog eens sms'en met Haar mobiel. Het is heel vernederend voor mij dat Ze totaal.

: Meesteres friesland trampling meesteres

ANAAL NUEKEN KLITJE LIKKEN 772
50PLUSSEX KUTJESLIKKEN 33
Meesteres friesland trampling meesteres Zoeken met Startpagina Zoeken op internet Startpagina Thema's. Doordat ik zo twijfel, zakt Meesteres Lisa op Haar hurken. Natuurlijk heeft Meesteres Lisa dat direct in de gaten en zegt met een sadistisch lachje: Houd mij per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel. Ik mag me weer omdraaien en mijn Meesteres maakt de metalen handboeien los.

Dat is echter nog niet genoeg. Ze verplaatst zich naar mijn dijbeen en gaat met de zool van Haar ene laars op mijn ballen en penis staan en begint kleine stapbewegingen te maken. Ondertussen slaat Ze met tussenpozen op mijn buik met de pollepel. Pesterig stopt Ze van tijd tot tijd even en als ik denk dat het afgelopen is, begint mijn Meesteres weer van voren af aan. Nadat Ze drie keer keihard op mijn buik geslagen heeft, gaat Ze opnieuw op mijn buik staan.

Het is heel vernederend voor mij dat Ze totaal geen aandacht voor me heeft en alleen bezig is met Haar eigen dingen. Ze stapt met allebei Haar laarzen op mijn borst. Een kwartier lang krijgt mijn borst een trampling beurt. Vervolgens stapt Meesteres Lisa van me af. Ik krijg klemmen op mijn tepels en moet me omdraaien, zodat de tepelklemmen pijnlijk in mijn tepels bijten als met mijn borst op de grond lig.

Zonder iets te zeggen zet mijn Meesteres Haar laarzen stap voor stap op mijn rug. Meteen voel ik de pijn in mijn tepels scherper worden en ik kan niets anders doen dan gehoorzaam blijven liggen.

Ik kan geen kant op en kan alleen maar wachten op wat er komen gaat. Zo blijft Ze vijftien minuten staan, terwijl Ze weer kleine, korte stapbewegingen maakt. Bij elke stap voel ik de druk toenemen op mijn tepels, die steeds gevoeliger worden.

Mijn penis reageert onmiddellijk op de pijn, maar Meesteres Lisa ziet dat niet omdat ik op mijn buik lig. Ook nu weer houdt Ze van tijd tot tijd even plagend op, om later weer drie felle klappen te geven. Mijn billen worden steeds gevoeliger door het slaan. Ik mag me weer omdraaien en mijn Meesteres maakt de metalen handboeien los.

De voetboeien zitten nog vast. Tijdens het omdraaien zijn de tepelklemmen losgeraakt. Mijn tepels gloeien nog na van de afstraffing en het is daardoor extra pijnlijk als de tepelklemmen er weer opgezet worden. Meesteres Lisa stapt opnieuw op mijn buik en begint weer met trampling. Langzaam loopt Ze over mijn middenrif. Aan Haar stappen merk ik dat Ze onderweg is naar mijn tepels, die nog steeds gevangen zitten tussen de klemmen.

Zodra Ze op mijn tepels stapt, neemt de druk toe en de pijn wordt direct heftiger. Ik moet mijn armen helemaal strekken om de pijn te kunnen verdragen. Door mijn gebonden voeten kan ik nergens anders heen, zodat ook mijn benen helemaal uitgestrekt zijn. Meesteres Lisa blijft een minuut lang op mijn tepelklemmen staan. De pijn wordt alleen maar erger en ik houd het bijna niet meer.

Ik geniet er enorm van als Ze op mijn tepels staat. Het is enorm pijnlijk, maar tegelijkertijd ook ontzettend opwindend. Als ik het niet langer meer kan verdragen, vraag ik nederig aan mijn Meesteres of ik mag klaarkomen. Nadat ik daarvoor genadig toestemming heb gekregen, verplaats ik mijn hand naar mijn penis.

Na slechts een paar keer pompen kom ik spuitend klaar op mijn buik. Mijn Meesters stapt van mij af, waardoor ik weet dat de sessie goed is afgesloten. Ik doe mijn blinddoek af en zie ter hoogte van mijn tepels en mijn buik het patroon van de zolen van Haar laarzen.

Vervuld van trots laat ik Haar de afdrukken zien, waarna Ze instemmend knikt. Terwijl ik met Haar praat, zie ik de ogen van Meesteres Lisa twinkelen en Ze heeft een grote smile op Haar gezicht. Dit verhaal is ingezonden door slaafje Richard. Heb jij ook een spannend BDSM verhaal dat je met Ons wilt delen en dat nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Houd mij per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.

Zelf een Themapagina beheren. Resultaten geselecteerd door startpagina. Zoeken met Startpagina Zoeken op internet Startpagina Thema's. Meesteres in Apeldoorn Meesteres Gerda.

Meesteres in Almere Meesteres Kim. Meesteres in Bergen op Zoom Meesteres Angela. Meesteres in Breda Meesteres Think. Meesteres in Groningen Meesteres Wira. Meesteres in Heerlen Meesteres Yvonne. Meesteres in Hilversum Meesteres Sonja. Meesteres in Leiden Mara Vye. Meesteres in Nijmegen Miss Kaylee.

RIJPE VROUWEN THUISONTVANGST PRIVEONTVANGST HOEREN

Meesteres friesland trampling meesteres

Meesteres gratis geile marokkaanse