de kut van de buurvrouw vlugge sex

Ik wil in ieder geval wel! Ik wist niet wat ik hoorde. Ik heb een relatie, ben heel gelukkig. Maar als ik dan kijk naar wat voor lekkers er daar voor mijn neus stond, daar kon ik gewoon geen nee tegen zeggen. Ik zag dat de gordijnen al hingen en dat ze dicht waren en daar deed ik mijn voordeel mee. Ik zei dat ze dan eerst maar eens moest laten zien wat voor lekkers er onder die broek zat. Ze lachte, draaide die heerlijke kont naar mij toe en trok de broek en onderbroek naar beneden, zodat ik die mooie kont strak gespannen kon bekijken en tussen haar benen die geile volle schaamlippen kon bewonderen.

Ze bleef even zo staan en keek ondeugend over haar schouder. Ik wreef over mijn harde lul heen en ging achter haar staan en wreef met mijn bekken tegen haar mooie kontje aan.

Ze bewoog haar heupen heen en weer zodat de wrijving nog wat intenser werd. Ik pakte die billen beet en begon er plagerig op te slaan. Dat vond de buurvrouw wel lekker. En maak je niet druk, ik weet dat je een vrouw hebt en ze zal niets te weten komen. Ik zag het als een uitdaging en maakte mijn broek los en liet alles op de grond zakken. Ze keek tevreden en bewoog haar lichaam naar achteren.

Ik greep mijn lul beet en drukte mijn apparaat gewoon tussen die zalige schaamlippen en terwijl de buurvrouw haar handen tegen de muur drukte, pompte ik haar vol. Met lange maar snelle halen drukte mijn paal diep in haar.

Ze is heel erg strak en daar geniet ik intens van. Ik greep haar billen beet, kneedde het vlees en begon harder te neuken. Ze keek over haar schouder naar mij en zei dat ik haar vol moest spuiten.

Dat was een hoop vertrouwen zeg, maar ik deed wat ze verlangde en spoot haar hele kutje helemaal vol. Dat lekkere wijf spande haar kut spieren zo aan dat ze mij aan het melken was en werkelijk iedere druppel uit mijn paal in haar zat. Als je morgen weer even langskomt als je vrouw aan het werk is, dan zullen we uitgebreid gaan neuken.

De volgende dag hebben we de meest waanzinnige standjes gedaan. Het was echt waanzinnig lekker. We gaan nog steeds met elkaar naar bed en mijn vrouw weet er niets van dat ik aan het vreemdgaan ben. En dat terwijl ik het in het verleden toch echt meerdere keren al heb gedaan. Maar goed, het is alweer even terug dus ze zal mij wel hebben vergeven. Ik vind het in ieder geval reuze spannend, vooral als ik dezelfde avond met mijn vrouw ga neuken.

Als ze mij dan pijpt, dan beeld ik in dat ze de kut van de buurvrouw proeft. Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Ik neuk stiekem met de buurvrouw. Lijst met reacties vernieuwen RSS lijst met reacties op dit artikel. Tags sperma schaamlippen stijve eikel verliefd sex advertenties naaktstrandje orgie schoonmoeder penetreerde geboeid kreunen drijfnatte kutje langs achter harde tepel hardhandig geneukt neukte genaaid voorvocht lekkere pik sexleven lekkere leuter striemende zweep romantisch dikke eikel sexslavin geile bende schoonzus lingerie gluren BDSM spelletjes afgeneukt flirten sexy jurkje afspreken kontje neuken anaal forse straal vrijgezelle klitjes stevige borstjes lekkere wijven lesbiennes lekker kontje harder neukte genoten.

Meest gelezen Sexverhalen Joris en zijn rijpe schoonmoeder. Mama neuken door middel van chantage. Mijn tante lag in mijn bed en wilde geneukt worden. Spelen met de enorme lul van mijn vader. Mijn zus verleidde mij tot sex. Zij was zo’n goede vriendin van mijn moeder, al een jaar of zes, dat zij bijna een tante voor me was geworden.

In feite, toen ik negen jaar was en Lies voor het eerst vriendin met mijn moeder was geworden, noemde ik haar “Tante Lies. Lies was bibliothecaresse en inderdaad, zo zag zij er ook uit. Ik probeer niet bevooroordeeld te zijn, maar ze had een, laten we zeggen, nogal saai uiterlijk, een een echte boekenwurm.

Zij was 28 jaar, en een beetje plomp. Zij had kort donker haar en hoewel haar ronde gezicht best wel knap was, was het altijd verborgen achter een bril met dikke glazen, die zij voortdurend droeg.

Ik moet bekennen dat ik af en toe wel eens heimelijk naar Liesje haar borsten gluurde, want die waren best behoorlijk groot en hoewel zij zich verder nogal saai kleedde, droeg zij strakke truitjes die haar borsten goed deden uitkomen.

Liesje was een van de weinige vrouwen waarover ik wel eens seksuele fantasieën had gehad. Maar deze plompe brildragende oude vrijster was, zoals ik al zei, voor mij bijna een echte tante.

Het voelde verkeerd om op een seksuele manier aan haar te denken. Zij zette hem op de salontafel bij de sofa. Ik opende de koelkast en haalde er een blikje cola-light uit, zocht een kurkentrekker en twee wijnglazen en ging terug naar de woonkamer.

Mijn moeder en Liesje zaten samen op de sofa, mijn moeder rommelde wat met de afstandsbediening. Ik pakte de fles wijn en ontkurkte hem. Zij deden dit vaak op zaterdagavond, een leuke film kijken bij een goed glas wijn.

Of twee glazen, als het zo uitkwam. Ik ging vaak uit op zaterdag, maar ik nam aan dat Lies en mijn moeder dan de hele avond zaten te pimpelen en te kletsen over, weet ik veel, vrouwenpraatjes. Ik dacht niet dat ik er veel aan miste. Het was van de nieuwe flatscreen met DVD, die we een paar dagen geleden hadden gekocht. Er verscheen een titelrol van een of andere romantische komedie op het grote scherm aan de andere kant van de kamer.

Trots legde ik de afstandsbediening op de salontafel. Maar je gaat toch meestal stappen met je vrienden op zaterdag? Ik ben te moe. Ik denk dat ik nog een computer spelletje ga spelen, tot straks misschien.

Ik had net een nieuw computerspel gekocht en dat wilde ik graag gaan uitproberen. Ik startte mijn PC op en begon. Om tien uur begonnen mijn ogen enigszins pijn te doen van drie uur onafgebroken het computerspel spelen.

Ik stond op uit de bureaustoel voor de computer in de hoek van mijn slaapkamer en liep de trap af. Ik hoorde Liesje en mijn moeder giechelen en kletsen, ze hadden duidelijk niet veel aandacht voor wat er uit de TV schetterde. Ik ging naar de WC tegenover de woonkamer om te plassen. Daarna waste ik mijn handen en mijn gezicht en ik voelde het begin van een erectie opkomen.

Er was geen enkele reden om een stijve te krijgen, behalve dan het feit dat ik vijftien was en mijzelf al sinds vanochtend al niet meer had afgetrokken.

Spontane erecties waren normaal voor mij, zoals iedereen kan begrijpen die ooit een puberjongen is geweest. Ik bekeek mijzelf nog eens in de spiegel. Ik was best wel knap, dacht ik: Ik deed op de school aan voetbal en sprinten, en ik was er trots op een behoorlijk getraind lichaam te hebben. Terwijl ik in de spiegel keek, trok ik mijn T-shirt uit en bekeek mijzelf in spijkerbroek, spande mijn buikspieren aan en bolde mijn armspieren op.

Vervolgens deed ik mijn T-shirt weer aan, glimlachte over mijn eigen narcisme en liep terug naar de hal. Ik had wat honger en besloot iets uit de keuken te gaan pakken.

Daarvoor moest ik de woonkamer door, waar mijn moeder en Liesje nog steeds zaten te giechelen. Ik vond het een beetje brutaal om zomaar hun “meisjesavond” binnen te dringen, maar ja, ik was uitgehongerd. Ik deed de deur open en stapte naar binnen. Ik ging de keuken in en plunderde de koelkast. Ik maakte een tosti met ham en kaas, en liep weer terug naar de woonkamer, van plan om terug te gaan naar mijn eigen kamer.

Ik was maar een paar minuten weggeweest van mijn computer en ik had veel zin om verder te gaan met het spel. Helaas, omdat we zo klein behuisd waren, betekende het dat je altijd door de woonkamer moest als je iets uit de keuken wilde hebben.

Moeder en Lies waren dan wel niet dronken, maar de fles rode wijn die voor hen stond was leeg, en zij waren wel een beetje aangeschoten. Moeder zag er grappig uit, achterover geleund op de sofa, een beetje verhit gezicht en haar haren enigszins door de war.

Liesje was nog steeds dezelfde saaie bibliothecaresse, maar zij keek wel meer ontspannen uit haar gezicht. Haar blauwe ogen leek te zwemmen achter die dikke lenzen van haar bril. Spelletjes spelen was leuk, maar ik had al uren geen menselijke interactie meer gehad, dus ik had wel zin om even bij mijn moeder en Liesje te gaan zitten, tenminste voor een tijdje. Zij leken me trouwens tamelijk vrolijk te zijn door de wijn. Het kon best gezellig worden. Liesje keek mij aan, en begon te giechelen.

Zij was eigenlijk best sexy wanneer zij zo lachte. Ondanks haar dikke brilleglazen. En haar grote borsten schudden in haar truitje wanneer zij lachte. Ik ging zitten op de leunstoel. Mijn moeder begon ook te lachen. En toen begonnen Liesje en ik daarover te kletsen. Mijn moeder deed hetzelfde. Ik vermoedde al dat het antwoord gewaagd zou zijn, maar ik wilde het bevestigd hebben.

Ze waren niet echt dronken, die ene lege fles wijn was daarvoor niet genoeg. Maar ze waren wel aardig tipsy, en hoewel ik zelf broodnuchter was, voelde ik me afglijden naar hun nivo van vrolijkheid. Ik ontkurkte hem en nam een flinke slok, me afvragend waar al die ophef over alcohol vandaan kwam. Het smaakte een beetje vreemd, en ik voelde mij een beetje licht worden in mijn hoofd, zelfs al na één slok.

Snel ging ik terug naar mijn moeder en Liesje en schonk twee volle glazen wijn voor hen in. Als ik thuis kwam na het uitgaan met mijn vrienden op zaterdag avond, dan was Liesje meestal al naar huis en mijn moeder lag dan al in bed.

Ik had nooit gedacht dat moeder en Liesje zulke domme en gewaagde gesprekken voerden. Maar aan de andere kant praatten meisjes op mijn school onderling ook altijd over zulke dingen, en ik realiseerde me dat moeder en Liesje eigenlijk ook nog meisjes waren. Oudere meisjes, volwassen vrouwen in feite, maar ook nog steeds meisjes. Het was dom van mij om te denken dat zij niet over het seks zouden praten. Ik houd best van een goede porno-clip, als afwisseling na al die romantische comedies.

Ho ho, dat is toch niet gezond? Het was best een aardig meisje, leuk om te zien, maar verder dan wat zoenen ging zij nooit. Je moet gewoon beter je best voor haar doen! Meisjes willen graag dat je wat moeite voor ze doet! Je hoeft echt niet meer te wachten totdat de Prins op het witte paard langskomt, ga hem zelf zoeken en vraag hem mee uit.

Zij was best een leuke vrouw, en hoewel zij wel wat punten verdiende vanwege haar borsten, was ze niet zo piepjong meer en ze had een plomp figuur en haar ronde gezicht werd echt ontsierd door die saaie bril.

Ik betwijfelde of er veel mannen een erectie van haar zouden krijgen. Hoewel, precies op dat moment voelde ik bij mezelf een erectie ontstaan, terwijl ik daar in die leunstoel zat. Mijn piemel begon uit zichzelf groot en stijf te worden, vanwege Liesje haar tieten die onder haar truitje schudden, telkens wanneer zij lachte en ook door de opwinding over de ondeugende conversatie die ik voerde met deze twee vrouwen, waarvan er één mijn eigen moeder was!

Een oversekste jongeman op zoek naar een vlugge wip, dat is precies wat ik nodig heb! Ik stond op en vulde haar nog maar eens bij. Ik zie toch duidelijk een bobbel in je broek, Steven, of niet soms?

Ik had me niet gerealiseerd dat mijn erectie zo duidelijk zichtbaar was! Mijn strakke spijkerbroek puilde helemaal uit. Liesje zag het ook en begon te giechelen.

...

Opa komt aan zijn trekken op jonge bimbo. Handyman grijpt zijn kans. Blonde mama is nog steeds een appetijtelijk hapje. Mooie MILF neukt de buurjongen. Hoi, komt Sandra buiten spelen? Kristy parkeert haar dikke kut op zijn neus.

Sexy gilf lust hem ook nog wel anaal. Oma verneukt eerst zijn kapsel en pijpt uit medelijden zijn pik. Gek kontneuk meisje duikt ineens op uit bosjes. Cheating Mature Vs Young Lesbian. Dealtje via Marktplaats draait uit op sex. Jonge meid neukt een ouwe pik uit zijn depressie. BFF logeer partijtje loopt uit op een lesbi orgie. Zoon neukt beste vriendin van zijn moeder. Peukje en een jonge pik voor zijn bloedgeile oma. Papa weet hoe hij zijn stiefdochter moet aanpakken.

Ik wil in ieder geval wel! Ik wist niet wat ik hoorde. Ik heb een relatie, ben heel gelukkig. Maar als ik dan kijk naar wat voor lekkers er daar voor mijn neus stond, daar kon ik gewoon geen nee tegen zeggen. Ik zag dat de gordijnen al hingen en dat ze dicht waren en daar deed ik mijn voordeel mee. Ik zei dat ze dan eerst maar eens moest laten zien wat voor lekkers er onder die broek zat.

Ze lachte, draaide die heerlijke kont naar mij toe en trok de broek en onderbroek naar beneden, zodat ik die mooie kont strak gespannen kon bekijken en tussen haar benen die geile volle schaamlippen kon bewonderen.

Ze bleef even zo staan en keek ondeugend over haar schouder. Ik wreef over mijn harde lul heen en ging achter haar staan en wreef met mijn bekken tegen haar mooie kontje aan.

Ze bewoog haar heupen heen en weer zodat de wrijving nog wat intenser werd. Ik pakte die billen beet en begon er plagerig op te slaan. Dat vond de buurvrouw wel lekker. En maak je niet druk, ik weet dat je een vrouw hebt en ze zal niets te weten komen.

Ik zag het als een uitdaging en maakte mijn broek los en liet alles op de grond zakken. Ze keek tevreden en bewoog haar lichaam naar achteren. Ik greep mijn lul beet en drukte mijn apparaat gewoon tussen die zalige schaamlippen en terwijl de buurvrouw haar handen tegen de muur drukte, pompte ik haar vol.

Met lange maar snelle halen drukte mijn paal diep in haar. Ze is heel erg strak en daar geniet ik intens van. Ik greep haar billen beet, kneedde het vlees en begon harder te neuken. Ze keek over haar schouder naar mij en zei dat ik haar vol moest spuiten. Dat was een hoop vertrouwen zeg, maar ik deed wat ze verlangde en spoot haar hele kutje helemaal vol.

Dat lekkere wijf spande haar kut spieren zo aan dat ze mij aan het melken was en werkelijk iedere druppel uit mijn paal in haar zat. Als je morgen weer even langskomt als je vrouw aan het werk is, dan zullen we uitgebreid gaan neuken.

De volgende dag hebben we de meest waanzinnige standjes gedaan. Het was echt waanzinnig lekker. We gaan nog steeds met elkaar naar bed en mijn vrouw weet er niets van dat ik aan het vreemdgaan ben.

En dat terwijl ik het in het verleden toch echt meerdere keren al heb gedaan. Maar goed, het is alweer even terug dus ze zal mij wel hebben vergeven. Ik vind het in ieder geval reuze spannend, vooral als ik dezelfde avond met mijn vrouw ga neuken. Als ze mij dan pijpt, dan beeld ik in dat ze de kut van de buurvrouw proeft. Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Ik neuk stiekem met de buurvrouw.

Lijst met reacties vernieuwen RSS lijst met reacties op dit artikel. Tags sperma schaamlippen stijve eikel verliefd sex advertenties naaktstrandje orgie schoonmoeder penetreerde geboeid kreunen drijfnatte kutje langs achter harde tepel hardhandig geneukt neukte genaaid voorvocht lekkere pik sexleven lekkere leuter striemende zweep romantisch dikke eikel sexslavin geile bende schoonzus lingerie gluren BDSM spelletjes afgeneukt flirten sexy jurkje afspreken kontje neuken anaal forse straal vrijgezelle klitjes stevige borstjes lekkere wijven lesbiennes lekker kontje harder neukte genoten.

Meest gelezen Sexverhalen Joris en zijn rijpe schoonmoeder. Mama neuken door middel van chantage. Mijn tante lag in mijn bed en wilde geneukt worden. Spelen met de enorme lul van mijn vader. Mijn zus verleidde mij tot sex.

VROUW ZOEKT SEKS SEX ADVERTENTIES LIMBURG Nieuwe reacties per e-mail ontvangen. Dit schouwspel vervolgde zo voor enkele minuten, waarop mijn buurvrouw haar kutje boven haar zusjes mondje zette waarop deze begon te likken aan haar kutje. Zij en ik zijn intussen al goeie vrienden geworden en zochten elkaar regelmatig op en liepen super dikke lul lekkerekutten bij elkaar over de vloer. Kleine buurmeisjes worden ouder en geil. Als er nu iets stuk is hoeven we slechts te bellen en wordt het gemaakt, zonder dat er ineens extra kosten bij komen kijken. Moeder en Lies waren dan wel niet dronken, maar de fles rode wijn die voor hen stond was leeg, en zij waren wel een beetje aangeschoten.

LUL AFZUIGEN KUT MET VEEL SCHAAMHAAR

Sex harlingen body to body massage lelystad