sex van achteren sex langs de snelweg

Dit is mijn kans. Ik kijk om mij heen; mijn vrouw is nog steeds druk achter de auto. Zo onopvallend mogelijk loop ik het paadje in tussen de bosjes. Ik volg het pad en kijk ondertussen spiedend rond of ik haar zie. Ze is een flink stuk naar achteren gelopen en plotseling zie ik haar rechts gehurkt achter een struik zitten. Ik haal mijn inmiddels kloppende paal tevoorschijn en loop haar richting op.

Vlak voor haar blijf ik staan. Ze kijkt mij verbaasd aan en tot mijn verbazing strekt ze haar hand naar voren. Ik doe nog een stap en voel haar stevige hand zich om mijn paal klemmen. Zo trekt ze me vlak voor haar gezicht en voor ik het weet neemt ze mijn lul in haar mond en begint me zalig te pijpen.

Ik realiseer me dat er weinig tijd is. Buk me naar voren en pak haar heerlijke borsten in mijn handen. De puntjes zijn al keihard. Ik trek haar overeind en begin als een gek haar borsten te zoenen en aan haar puntjes te zuigen. Ze verbergt haar gezicht in mijn nek en aan haar ademhaling voel ik dat ze het geil vindt.

Mijn hand gaat inmiddels naar beneden tussen haar schaamlippen die al behoorlijk gezwollen zijn. Binnen is het warm en nat. Kom snel hoor ik haar fluisteren in mijn oor. Ik druk haar tegen me aan. Ze trekt haar been op en bijna als vanzelf vind mijn paal haar kletsnatte gleuf. Ze begint tegen mij aan te rijden waardoor mijn paal snel in en uit haar poesje beweegt. De geile situatie windt mij enorm op en al snel komt mijn hoogtepunt. Ik trek me uit haar terug; zij bukt zich snel en vangt mijn hete golven in haar mond op.

Dan draait zij zich om, trekt haar jurkje recht en verdwijnt richting parkeerplaats. Ik berg mijn gereedschap op en loop eveneens terug. Net op tijd om haar te zien instappen met de benen maximaal open mijn kant op gericht en een brede glimlach. Ik kan niet laten schalks naar haar te zwaaien waarna ze wegrijden richting zonnige Zuiden. Mijn droom is teneinde als mijn vrouw roept dat de koffie klaar staat.

Facial , Parkeerplaats , Pijpen , plas , slipje. E-mailadres Niet zichtbaar Verplicht. Ik parkeer op een redelijk rustig plekje en doe de stoel iets achteruit. De lucht voelt koel aan aan mijn lul na je warme mond maar zodra je op je knieën zit ga je weer verder waar je gebleven was.

Je zit er geil en uitdagend bij; iemand die langs loopt ziet alleen mijn hoofd en jouw kont boven de ramen uitsteken. Het risico betrapt te worden verhoogt mijn geilheid en ik streel je borsten en zak langzaam af met mijn hand tot ik je kutje vind.

Een vinger glijdt zo je kutje in; blijkbaar ben ik niet de enige die opgewonden is van het idee dat we betrapt kunnen worden. Ik maak mijn vinger nat in je kutje en vinger zachtjes je klitje. Ik voel je kreunen om mijn paal heen en streel zachtjes door. Opeens zie ik een man en een vrouw aan komen lopen. Ze lopen recht op onze auto af! Ik wil je hoofd omhoog tillen en wegrijden maar dan zie ik de lange jas van de vrouw half open vallen.

Onder haar jas draagt helemaal niets…Jij weet nog van niets en pijpt me zachtjes kreunend door. De vrouw en de man staan aan jouw kant van de auto. De vrouw kijkt naar binnen en geeft met een gebaar aan dat ik het raampje moet laten zakken. Ik twijfel maar doe het wel. Je merkt wat ik doe maar ik pak je blonde haren en druk je hoofd naar beneden: Ik haal mijn vinger weg en voel hoe je om mijn lul protesteert.

De vrouw maakt haar vinger nat in haar eigen kutje en legt hem op je klitje. Zachtjes streelt ze je en ik voel aan je reactie dat ze dat goed doet. De vrouw staat voorovergebukt tegen de wagen aangeleund terwijl ze je vingert. De man slaat haar jas omhoog en gaat achter haar staan. Ik zie aan haar bewegingen dat hij zijn lul in haar kut heeft gestopt en dat hij haar aan het neuken is.

De vrouw kijkt me aan en ik lik langs mijn lippen. De vrouw begrijpt wat ik bedoel en trekt je string opzij. Ze legt haar tong op je kontje en begint te likken.

Je voelt dat we niet meer met zijn tweeën bezig zijn maar ik houd mijn hand op je hoofd zodat je niet omhoog kan. De vrouw weet precies wat je lekker vindt en je begint me enthousiaster te zuigen en te neuken met je hoofd. De vrouw likt en vingert je steeds steviger. De man achter haar kreunt en spuit haar vol met zijn zaad. De vrouw likt je steeds sneller en dieper en ik voel hoe je lichaam verstijft. In golven voel ik je orgasme door je lichaam razen en je schreeuwt om mijn lul heen, die nog steeds diep in je mond zit.

Als je orgasme wegebt haalt de vrouw haar vinger van je klitje. Ik gebaar haar dat ze om de auto heen moet lopen en doe het raampje aan mijn kant open. De vrouw gaat recht overeind staan en ik zie hoe het zaad van de man langs haar benen naar beneden loopt.

Ze loopt voor de auto langs naar mijn raampje. Terwijl ik je hete lippen om mijn eikel voel steek ik mijn hand uit het raam. De vrouw legt haar kutje op mijn vinger en ik maak twee vingers nat in haar kutje. Ze begint haar onderlichaam te bewegen en rijdt op mijn vingers terwijl jouw hoofd op en neer beweegt om mijn lul.

De vrouw sluit haar ogen en rijdt steeds heftiger op mijn vingers. Ik steek nog een vinger in haar kutje en hoor hoe ze kreunt. Het idee dat ik een wildvreemde vrouw vinger langs de snelweg terwijl jij me pijpt duwt me over het randje. Mijn lichaam verstijft en golf na golf spuit ik in je mond.

.. Langs de snelweg stoppen ze bij een tankstation om even bij te tanken. In de vorm van sex. Net in het zicht Achter de benzinepomp pompt hij zijn eigen slet. Read pech langs de snelweg - Free Sex Story on virtualbudapest.eu! Eindelijk, daar is hij en de man vult wat water bij en zachtjes rijd hij achter me aan naar een. Parkeerplaats sex is een kinky aangelegenheid waar veel mensen aan doen. ook spontane seksdates die zijn vaak langs de bekende grote snelwegen in ons . Ze kijkt niet om, en ik kijk naar haar ronde billen. Haar benen onrustig onder de tafel bewegend zodat ik een mooie blik op haar dijen krijg. Home Verhaal schrijven Polls Links Contact. Ik kijk naar haar. FacialParkeerplaatsPijpenplasslipje. Sex van achteren sex langs de snelweg

Lik me pik samen mastuberen

Sexbios brabant gratis sex groningen