gespierde lul druipende kut

Het dekbed was, in een hoop, naar het voeteneind geschopt en hij was volledig naakt. Sanne draaide zich vol schaamte om door wat ze zag, maar ze kon de impuls niet onderdrukken om weer naar hem te kijken. Ze keek naar de gespierde bruin-zwarte rug en de zwarte billen van haar neef. Haar hartslag ging licht omhoog en ze voelde iets wat een licht opwinding kon zijn. Ze had geen andere naakte man gezien sinds ze vijftien jaar geleden getrouwd was.

Ze kon het pafferige, harige opgezwollen lichaam van haar man niet vergelijken met dit gespierde donkere jeugdige lichaam. Ze was nieuwsgierig, ze wilde meer van haar neef zien. Ze boog zich over hem heen in een poging om zijn lul te zien.

Ineens begon Rogier zich om te draaien. Ze raakte in paniek en draaide zich weg snel wat vuile kleding van de grond oprapend. Ze hoopte dat hij haar excuus zou geloven. Ze kon zich niet voorstellen wat haar neef zou zeggen als hij haar op deze manier zou betrappen. Rogier werd echter niet wakker, hij mompelde iets en leek weer terug te vallen in zijn diepe slaap. Sanne wachtte heel even eer ze zich weer naar hem omdraaide.

Ze slaakte een hoorbare zucht, haar neef lag nu volledig op zijn rug en Sanne kon zijn volledige ochtend erectie bewonderen! De voorhuid was volledig terug getrokken en toonde de volle omvang van zijn grote eikel. Ze slikte duidelijk haar fantasie sloeg op hol door de hete gedachten die door haar hoofd heen schoten. De zwarte lul van haar neef was gigantisch, ze kon het niet geloven. Hij was minimaal 23 centimeter lang en enorm dik Ze dacht aan het kleine pikkie van haar man en hoe het hem nooit was gelukt haar te bevredigen.

Het was zeker tien jaar geleden sinds ze haar neef voor het laatst in bad had gedaan en naakt had gezien. Ze voelde de aandrang om de grote zwarte lul van haar neef in haar hand te nemen en hem een enorme pijp beurt te geven.

Om haar tong over zijn eikel te laten glijden en zijn grote donkere ballen door haar hand heen te rollen. Ineens voelde ze een golf van schuld door zich heen trekken.

Sanne voelde zich misselijk worden door de geile gedachten over haar donkere neefje. Ze besloot weg te gaan. Ze stopte even bij de deur en keek een laatste keer naar het mooie lichaam van haar neef en zijn grote zwarte harde pik.

Ze sloot geruisloos de deur. Rogier hoorde de deur sluiten. Hij opende zijn ogen en glimlachte inwendig. Hij had niet geslapen hij was al de tijd klaar wakker geweest. Zijn plan had gewerkt, hij had bevestigd wat hij al heel lang vermoedde, zijn tante had wat nodig.

Rogier had besloten dat hij dit jaar zou proberen zijn tante te verleiden. Hij was geil en verveeld en wilde een uitdaging. Zijn tante was de uitdaging die hij zich zelf gesteld had. Zijn vrienden werkte of waren op vakantie waardoor hij ze eigenlijk nooit of amper zag.

Zijn oom werkte de hele dag waardoor hij totaal geen tijd met hem doorbracht maar zijn tante was bijna de hele dag thuis en bezig met het huishouden. Rogier was met vrouwen altijd zelfverzekerd geweest.

Thuis ging hij vaak uit. Hij had een natuurlijke charme waardoor hij kon kiezen. Zijn zwarte gespierde lichaam deed daarbij geen kwaad. De lengte van zijn lul was, door de verhalen van zijn vriendinnen, ook iets wat andere meisjes aantrok.

Hij keek naar zijn zwarte lul en stelde zich voor hoe hij zijn mooie tante neukte. Rogier had het net voor de vakantie uitgemaakt met zijn vriendin. Hij had geen eens de moeite genomen om een ander meisje te nemen, hij had toen al besloten dat zijn tante zijn doelwit zou worden ook al omdat hij wist dat zij op hem geilde. Ze zag er met het jaar lekkerder uit. Ze had haar haar blond geverfd en zag er, mede door haar goed gevormde lichaam, jaren jonger uit dan de 39 die ze was.

Ze ging 3 maal per week naar de sportschool. Haar tieten zagen er heerlijk uit, stevig en rond. Ze droeg meestal geen BH en Rogier had al vaak haar grote tepels tegen de dunne stof van een dun shirtje zien drukken.

Rogier vond haar kontje echter het mooist, zijn tante droeg strakke spijkerbroeken of een strakke leren broek met hoge laarzen alleen om hem geil te maken volgens hem en omdat ze wist dat haar kont dan het beste uitkwam. Ze had een hartvormig kontje, mooi rond en vol maar goed gespierd. Zijn lul werd harder door alleen maar aan haar kontje te denken. Hij begon aan zijn pik te trekken zich voorstellen dat zijn pik in haar kontje verdween. Zijn tante stond aan het aanrecht gebogen en was aan het afwassen.

Ze droeg een strakke spijkerbroek en een T-shirt. Terwijl Rogier aan de eettafel zat bekeek hij haar kontje. Ze boog iets verder naar voren en de strakke spijkerbroek accentueerde haar goedgevormde kontje extra.

Hij voelde hoe zijn lul zich weer begon op te richten. Ze had haar neef nog niet aangekeken, bang dat hij haar gevoelens kon zien en ontdekte dat ze hem bespioneerd had. Het beeld van de grote zwarte lul van haar neef kwam weer naar boven. Het kopje dat ze afwaste schoot uit haar handen en viel weer terug in de afwasbak. Een golf water spetterde omhoog over haar T-shirt heen. Rogier keek naar zijn tante, hij kon wel raden waar haar gedachten waren. Rogier had zijn ontbijt op en pakte zijn kopje op en liep naar de gootsteen.

Hij stond recht achter zijn tante hij boog zich voorover om de kop in de afwasbak te zetten. Hij drukte zijn onderlichaam naar voren waardoor hij licht tegen zijn tante aangedrukt stond. Sanne was verrast door die actie.

Ze voelde, toen hij voorover boog, zijn kloppende lul licht tegen haar kontje aandrukken. Hij pakte het afwasborsteltje en begon af te wassen. Sanne zat vastgeklemd tussen haar neef en het aanrecht, ze voelde zijn lul nog verder groeien en nog steviger tegen zich aandrukken. Haar hartslag ging omhoog. Ze vroeg zich af of hij wist wat hij met haar deed.

Rogier wist, terwijl hij langzaam het kopje afwaste, donders goed wat hij deed. Hij genoot van het moment en een tevreden glimlach gleed over zijn gezicht. Hij keek naar beneden en zag zijn lul volledig opgericht in zijn trainingsbroek staan. Rogier was klaar met zijn kopje en zette hem neer op het afdruiprek. Terwijl hij door de achterdeur verdween stond Sanne verward en met een vochtig kutje voor het aanrecht. Ze voelde de enorme lul van haar neef nog steeds tegen zich aandrukken.

Ze had de behoefte om naar boven te gaan om zich zelf te vingeren met het idee wat haar neef met haar zou kunnen doen. Ze had wat frisse lucht nodig om haar verwarde gedachte op orde te krijgen. Ze wilde de geile gedachte koste wat het koste kwijt. Ze pakte een tas om naar de supermarkt te gaan om groente voor die vond te halen.

Ze opende de achterdeur om Rogier te vertellen dat ze weg ging. Rogier droeg alleen zijn zwembroek en stond klaar om in het zwembad te duiken. Sanne nam de tijd om zijn lichaam weer te bewonderen, zijn lange gespierde benen en gespierde armen glinsterde in het felle zonlicht. Tot haar schaamte en verwarring voelde ze hoe ze weer opgewonden raakte. Zonder er bij na te denken gleed, terwijl ze keek hoe hij in het water dook, haar hand over haar kruis heen. Sanne verbrak haar geile blikken en stopte met het wrijven over haar kruis.

Ze stapte de keuken weer in om haar man te begroeten. Peter was 55, 16 jaar ouder dan zij. Met zijn enorme buik en zijn dunne grijze haar zag hij er zelfs ouder uit dan hij eigenlijk was. De laatste tijd viel haar het enorme leeftijdsverschil steeds meer op, vooral op het gebeid van seks. Ze kon zich eigenlijk niet herinneren wanneer ze voor de laatste keer seks hadden gehad. Het beeld van de enorme zwarte lul van haar neef schoot door haar, met schuldgevoel gevulde gedachten, door haar hoofd heen.

Sanne opende de achterdeur weer om Rogier te vertellen dat ze ging. Hij klom net uit het zwembad. Zijn zwembroek plakte aan zijn lichaam. Sanne kon door het dunne materiaal heen duidelijk de contouren van zijn lul zien. Ze stond stil in de donkere deuropening en keek toe hoe haar neef zijn handdoek van een ligstoel afpakte. Hij droogde zich zorgvuldig af. Hij gooide zijn handdoek weer op de stoel en trok zijn natte zwembroek uit.

Zijn lange zwarte lul hing naar beneden tussen zijn benen in. Verrast en opgewonden hapte Sanne naar adem. Onbewust begon ze zich weer te strelen. Haar vingers drukte over haar spijkerbroek heen tegen haar schaamlippen aan. Rogier liep naar de waslijn en hing zijn zwembroek op. Hij draaide zich om en zag hoe zijn tante in de deuropening naar hem keek. Sanne stopte met zichzelf te strelen en liet haar hand langs haar zij vallen.

Ze draaide haar ogen van haar neef weg en keek naar de grond. Ze begon in paniek te raken, Rogier had haar zien kijken. Wat zou hij zeggen? Haar neef liep op haar toe. Hij was nog volledig naakt en zijn lul slingerde obsceen langs zijn harige dijbeen heen en weer terwijl hij in zijn rechterhand de handdoek vast hield. Sanne wist zich met haar houding geen raad. Ze bleef terwijl Rogier naar haar toe kwam naar de grond kijken. Ze voelde hoe ze begon te kleuren. Voor Sanne leek het erop alsof het hem niet was opgevallen dat ze naar hem had staan te staren.

Hij stond nu vlak voor haar en de spieren op zijn borstkast en buik bewogen verleidelijk. Sanne keek op haar klokje het was drie uur. Ze kon inderdaad een uurtje zonnen en dan boodschappen doen. Ik ga me boven even omkleden! Ze droeg zijn favoriete bikini. Terwijl hij haar vanachter zijn zonnebril bekeek voelde hij hoe zijn lul zich meteen begon op te richten. Haar tieten zagen er mooier uit dan ooit. De kleine witte bikini top was ver uitgesneden het stukje materiaal kon haar tieten amper gevangen houden.

Haar grote donkere tepels waren door het dunne materiaal heen duidelijk te zien. Zijn blik gleed over haar lichaam heen naar haar kruis toe. De verleidelijke bolling van haar venus heuvel liet hem bijna watertanden. Haar lange benen waren mooi gebruind en goed gespierd door haar vele bezoek aan de sportschool.

Sanne ging, op haar buik, op de ligstoel naast haar neef leggen. Rogier keek naar het heerlijke kontje van zijn tante. Het bikinibroekje bedekte amper haar ronde kontje. Rogier pakte de zonnebrandolie, die naast zijn ligstoel stond, op en stond op. Hij knielde naast de ligstoel van zijn tante neer. Eer Sanne iets kon zeggen wreef Rogier, met draaiende bewegingen van zijn vingers, de olie op haar rug in.

De aanraking van haar neef zorgde er voor dat ze zich spande. Ze pakte de zijkant van de ligstoel beet terwijl ze voelde hoe zijn vingers langzaam, over haar gevoelige huid heen, naar beneden gingen. Hij liet zijn handen langs haar lichaam gaan en wreef de zijkant van haar borstkast in. Hij drukte zijn vinger hard tegen de onderkant van haar ruggengraat aan waardoor ze haar heupen van de stoel oplichtte en onbedoeld haar ronde kontje in zijn richting drukte.

Door haar beweging moest Rogier glimlachen en kwam in actie. Hij schoof zijn hand voorzichtig tussen haar slanke dijen in en streelde over haar broekje heen haar geile kutje. Sanne voelde hoe de hand van haar neef tussen haar benen gleed en tegen haar kutje aandrukte. Ze was gechoqueerd dat hij dat deed, maar iets was er in haar hoofd gebeurd. Een soort instinct was in haar ontwaakt. Met een zucht probeerde ze zich te vermannen. Ze probeerde boos over te komen. Voor een deel was ze ook boos.

Dit was enorm verkeerd ze zou moeten opstaan en weggaan maar het verlangen groeide steeds sterker in haar. Wat gebeurde er met haar? Zeg me dat je het niet wilt!

Sanne greep de zijkant van de ligstoel steviger vast. Ze begon te kronkelen, haar lichaam reageerde. Ze wist dat ze de kracht niet had om hem af te wijzen, niet meer, ze wilde het. Rogier zei niets, maar haalde zijn hand bij haar kutje vandaan.

Sanne zuchtte met tegenstrijdige gevoelens. Ze was blij dat hij was gestopt, wat hij deed was niet toelaatbaar, maar haar lichaam en vooral haar kutje verlangde enorm naar hem. Rogier was echter net begonnen. Eer hij zijn tante de kans gaf om haar verwarde gedachten te ordenen nam hij de volgende stap. Hij pakte de zijkant van haar bikinibroekje beet en trok hem naar beneden. Geil keek hij naar haar kontje, Hij bleef aan het stukje stof trekken tot het rond haar enkels hing. Inwendig grommend van verlangen, keek hij vanuit de hoek waaronder hij zat tegen haar zorgvuldig geschoren kutje aan.

Snel schoof hij, nu ongehinderd door haar broekje, zijn hand weer tussen haar dijen in. Hij drukte de schaamlippen van zijn tante uit elkaar en schoof twee geoliede vingers in haar krappe natte kutje. Zijn vingers geleden in en uit haar heen en weer. Haar lichaam reageerde op zijn vingers door haar heupen omhoog te drukken, tegen zijn bewegende vingers aan.

Ze hield zich voor dat ze hiervan niet mocht genieten, maar haar lichaam was meer dan gewillig om haar neef van dienst te zijn. Ze had haar lichaam niet langer onder controle. Ze moest nu bevredigd worden. Ze kon zich niet langer tegen haar gevoelens verzetten. De ervaren Rogier wist precies hoe hij het kutje met zijn vingers moest bewerken.

Zijn duim gleed trefzeker omhoog tot op haar klitje. Langzaam begon hij het opgezwollen knopje te bewerken. Haar kutspiertjes klemde zich rond zijn vingers vast. Haar lichaam schokte van voor naar achteren. Rogier keek verlekkerd naar haar kontje en boog zich geil naar voren. Hij boog zijn hoofd en beet in haar linker bil. Sanne kreunde door de bitterzoete pijn die ze voelde.

Niet je tante bijtennnnn.. Sanne was echter al te ver heen om er zich veel van aan te trekken. De manier waarop hij haar kutje en vooral haar klitje bewerkte maakte haar gek van verlangen. Ze stond op het punt klaar te komen, haar tieten schudde in haar bikinitopje heen en weer. Haar tepels waren opgezwollen en spijkerhard. Haar gezicht en hals waren rood gekleurd door de opwinding en het genot dat haar neef haar gaf.

Ze voelde hoe het genot steeds dichter bij kwam. Ze pakte de zijkant van de ligstoel zo stevig vast dat haar knokkels wit kleurde. Rogier deed precies wat zijn tante wilde en verhoogde het tempo. Hij bewerkte als een waanzinnige haar klitje met zijn twee geoliede vingers. Zijn tante ramde haar lichaam sneller heen en weer. Rogier voelde dat ze ging klaarkomen. Het zweet liep over haar strakke gebruinde lichaam. Hij rook een lichte muskusachtige lucht.

Hij verlaagde het tempo waardoor de opbouw van haar orgasme stopte. Met zijn vrije hand pakte hij het bikinitopje van zijn tante beet en trok hem weg om haar tieten de vrijheid te geven. Geil schudde haar tieten heen en weer. Hij stak zijn hand onder haar door en begon haar tepels, met zijn duim en wijsvinger, te bewerken.

De golven van intens genot schoten ongecontroleerd door het lichaam van Sanne heen. Haar neef bleef haar tepels ruw bewerken waardoor ze een licht gekreun niet kon onderdrukken.

Zijn tante smeekte hem om haar te neuken, wat moest hij doen? Hij had het gepland. Ze was niet in staat om verder te reageren omdat ze de grens naderde. Een enorm orgasme stond op het punt haar lichaam te verscheuren.

Op de achtergrond hoorde Sanne een auto over het grind van hun oprijlaan rijden. Ze opende haar ogen en keek op haar klokje.

Ze vergat, door de gedachte wat er zou gebeuren als haar man haar in deze positie met haar vingerende neef zou betrappen, haar naderende orgasme. Rogier trok zijn mijn geil bedekte vingers uit het kutje van zijn tante. Sanne stond op en trok haar broekje omhoog en bedekte haar druipende kutje. Ze draaide zich om en keek haar neef aan.

Ineens realiseerde ze zich het, haar eigen neef. Waar was ze mee bezig? Ze was boos op zichzelf dat ze hem de kans had gegeven haar te manipuleren. Ze was ook boos op wat hij met haar had gedaan. Terwijl Rogier haar sappen van zijn vingers aflikte, keek hij haar met een onschuldige blik in zijn ogen aan. Sanne schoot door het lint. Ze hief haar hand op om hem een draai om zijn oren te geven, maar Rogier begreep wat ze ging doen.

Hij ving haar hand op en trok, terwijl Sanne de voordeur in de verte hoorde sluiten, zijn tante naar zich toe. Rogier lag zijn hand op de kont van zijn tante en trok haar tegen zich aan. Hij kuste haar vol op haar lippen terwijl zij probeerde hem te weerstaan. Zijn hand schoof onder het materiaal van haar broekje door. Hij kneep, terwijl hij haar zo mogelijk nog dichter tegen zich aantrok, stevig in haar kont.

Hij dwong haar lippen van elkaar en schoof zijn tong haar mond in. Sanne voelde haar geile opwinding weer in alle hevigheid terugkeren.

Haar man was ze vergeten. Ze konkelde verlangend haar tong rond de tong van haar neef. Wanhopig ging haar hand naar beneden en pakte Sanne door de handdoek heen de dikke lul van haar neef beet en kneep er zacht in. Haar verlangen nam volledig bezit van haar. De ligstoelen stonden in een beschutte nis, net om de hoek van het huis. Hij kon zijn vrouw en neef niet zien vanwaar hij stond.

Ze verbrak de omhelzing. Met tegenzin liet Rogier haar kont los. Glimlachend sloeg hij haar licht tegen haar kont aan terwijl zijn andere hand over haar harde tepel heen gleed. Wil jij ook wat? Ze kon haar zin niet afmaken. Rogier was naar voren gebogen en begon haar tepel met zijn tong te bewerken. Sanne moest moeten doen om niet luid te kreunen. Haar tepels waren super gevoelig en ze voelde een golf van genot naar haar onderbuik schieten.

Het feit dat haar man nog geen 6 meter bij hen vandaan stond en het gevaar dat hij hun kon betrappen maakte haar enorm geil. Hij streelde met zijn hand de onderkant van haar tiet en drukte hem omhoog naar zijn lippen toe. Zijn andere hand gleed naar beneden naar haar kutje toe. Hij begon haar kutje, in tegenstelling tot eerder die middag, nu vederlicht te strelen.

Haar hoofd was gevuld met een ongekend verlangen. Uiteindelijk verbrak Rogier hun omhelzing. Toen hij haar losliet probeerde Sanne haar gejaagde ademhaling weer onder controle te krijgen. Hij liep naar het huis toe. Hij liep om zodat hij zijn oom, in de keuken, kon vermijden.

Sanne stond bewegingsloos te kijken hoe haar neef wegliep. Haar kutje was enorm nat en klopte en bonkte van verlangen. Haar neef had haar getransformeerd in een soort wild geil beest. Haar hele lichaam voelde heet en zweterig aan. Ze gooide haar verwarde haar in haar nek en pakte haar bikini topje van de ligstoel af en deed hem snel om. Op het moment dat ze ging zitten kwam haar man, met twee glazen in zijn hand, de hoek om.

Hij glimlachte naar haar zich niet bewust van wat er net gebeurt was. Nog wat bijzonders gebeurt terwijl ik weg was? Sanne kon hem niet recht aankijken, ze voelde zich schuldig door wat er gebeurt was. Haar neef had haar verleid op een manier die de grens van het toelaatbare bijna gepasseerd was.

Ze zorgde ervoor dat ze de hele avond wat te doen had. Ze deed wat huishoudelijk werk om haar gedachte te verzetten. Ze kon echter niet voorkomen dat haar gedachten regelmatig terug gingen naar wat er die middag gebeurt was en naar zijn grote zwarte pik die ze vanmiddag in haar hand had gehad.

Ze kon nog steeds zijn vingers voelen die haar kutje zo heerlijk bewerkte. Hij had haar zo compleet gek gemaakt dat ze niets had om mee te vergelijken. Hij had haar echter niet laten klaarkomen. Naarmate de avond vorderde werd ze, door de gedachte aan hem, steeds geiler. Ze had zwijgend met haar man gegeten. Het weinige dat gezegd werd ging over koetjes en kalfjes.

Ze stelde hem de gebruikelijke vragen over hoe het op zijn werk was geweest en hij had de standaard antwoorden gegeven. Na de afwas en wat huishoudelijke klusjes besloot ze om vroeg naar bed te gaan. Ze was moe door het erotische spel met haar neef. Ze wilde trouwens altijd slapen eer haar man naar bed ging. Zijn gesnurk had haar de afgelopen jaren al vaak wakker gehouden. Zelfs de dokter had hem verteld dat het snurken kwam door zijn gewicht.

De afgelopen jaren was ze vaak verplicht geweest om gebruik van de logeerkamer te maken om aan haar rust te komen. Het bed in die kamer was echter bij lange na niet zo comfortabel als haar eigen bed. Ze probeerde niet te veel te denken aan wat ze morgen tegen haar neef zou zeggen. Sanne was vastbesloten om het hier en nu te stoppen. Desnoods zou ze hem naar huis, naar zijn moeder terugsturen. Ze voelde een lichte boosheid dat hij haar zo had gemanipuleerd.

Ik hoor hem de kamer binnen komen en hij blijft even staan, mmm, heel mooi klinkt het,  je hebt wel een mooi lichaam, hij neemt me bij mijn schouders en draait mij om met mijn rug naar hem toe en trekt mij tegen zich aan, ik voel zijn naakte lichaam tegen het mijne, zijn handen strelen mijn buik, gaan over de bh, onder de bh, mijn tepels worden betast en gestreeld, hij doet de bh uit, zijn handen zijn overal, op mijn slipje, even er in,  terug er uit, ik voel mijn pik hard worden en dat voelt hij ook, hij streelt op het slipje verder,  hij gaat op bed zitten en trekt mij naar zich toe, nog met mijn rug naar hem gericht, zijn handen gaan tussen mijn benen waardoor ik deze een beetje spreid.

Een hand gaat tot vooraan en streelt mijn pik en ballen,  dan gaan zijn twee handen aan weerszijden mijn slipje in en strelen mijn billen.

Leg je maar op bed zegt hij, ik voel waar het bed is en leg mij neer op mijn rug, ik hoor dat hij zijn slip uittrekt, hij komt naast mij zitten en begint verder te strelen, over mijn broekje, mijn buik, mijn tepels, hij likt en zuigt aan mijn tepels en gaat likkend naar beneden, hij likt over mijn slipje en haalt mijn pik er uit en likt aan mijn inmiddels natte eikel, hij trekt mijn slipje uit, zijn handen gaan over mijn ganse lichaam, van mijn mond over mijn buik langs de nylons tot aan mijn voeten, ze komen terug naar boven en stoppen bij mijn pik en ballen, mijn benen worden wat uit elkaar geduwd, mijn ballen worden zacht gekneed terwijl zijn andere hand mijn pik stevig omkneld en de huid heel strak naar achter trekt waardoor mijn pik groter en harder lijkt, ik voel hoe zijn lippen over mijn lid schuiven en deze lekker beginnen te masseren.

Mijn ballen worden tegelijk nog gekneed, zijn mond gaat dan zachtjes, dan weer spannend over mijn pik, ik kreun van genot. Ik voel met mijn hand waar hij zit en voel zijn been, ik ga langs zijn been op zoek en vind zijn pik, op het eerste gevoel een redelijk groot en dik exemplaar, hij is nog lekker mijn pik aan het pijpen dus hij ziet niet dat ik stiekem met mijn andere hand de blinddoek even ophef om zijn pik te kunnen zien, is dat schrikken, zo een grote heb ik nog nooit gezien, zowel in lengte als in dikte,  wel mooi recht met blote eikel, ik doe de blinddoek terug zoals het hoort en ga met mijn andere hand aan zijn ballen wat voelen, ik begin aan zijn pik ook wat te trekken en ik kan niet anders dan die lekkere paal te likken, ik laat mijn lippen er over schuiven en zijn eikel gaat maar net in mijn mond, ik pijp hem zacht terwijl hij mij ook pijpt, zo gaat het enkele minuten verder en we genieten allebei.

Ik voel dat ik ga klaarkomen en zeg het hem, zijn mond gaat nog even door maar dan word mijn huid weer stevig naar achter getrokken, door het voorvocht is mijn pik goed nat en glibberig en voel ik zijn vingers rond mijn eikel heen en weer schuiven, ik hou het niet meer, ik hef mijn kontje op en spuit een paar warme stralen op mijn buik. Hij neemt wat keukenrol en veegt mijn buik proper.

Draai je om zegt hij, ik leg mij op mijn buik en hij neemt mijn armen en duwt ze bijna gestrekt voor mij uit, ik denk bij mezelf, wat als hij mij neukt met zo een dikke lange pik, dat lukt nooit en zal veel pijn doen, hij duwt mijn benen heel ver open en ik voel hoe hij mijn billen wat uit elkaar doet, ik voel wat vloeistof op mijn kutje druipen, ik voel zijn hand over mijn kutje strelen en een vinger gaat er in en terug uit, een tweede gaat er bij in en ik voel hoe mijn kutje beetje bij beetje wat open getrokken wordt, de vingers gaan in en uit mijn kletsnatte kutje.

We wassen ons in de badkamer, kleden ons aan en gaan naar beneden. We geven mekaar een hand en zeggen tot ziens. Mijn kontje deed geen pijn en was niet uitgerekt,  het werd een héél lekkere date. Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite?

Hij neemt wat keukenrol en veegt mijn buik proper. Draai je om zegt hij, ik leg mij op mijn buik en hij neemt mijn armen en duwt ze bijna gestrekt voor mij uit, ik denk bij mezelf, wat als hij mij neukt met zo een dikke lange pik, dat lukt nooit en zal veel pijn doen, hij duwt mijn benen heel ver open en ik voel hoe hij mijn billen wat uit elkaar doet, ik voel wat vloeistof op mijn kutje druipen, ik voel zijn hand over mijn kutje strelen en een vinger gaat er in en terug uit, een tweede gaat er bij in en ik voel hoe mijn kutje beetje bij beetje wat open getrokken wordt, de vingers gaan in en uit mijn kletsnatte kutje.

We wassen ons in de badkamer, kleden ons aan en gaan naar beneden. We geven mekaar een hand en zeggen tot ziens.

Mijn kontje deed geen pijn en was niet uitgerekt,  het werd een héél lekkere date. Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen. Je moet eerst inloggen. Mijn zoon neukte me met zijn grote pik en ik stond op het punt heftig klaar te komen.

Hij verhoogde het tempo en stootte zo mogelijk nog dieper in mij. Mijn strakke kut trok zich samen. Plotseling schoot hij zijn warme zaad. Ik voelde hoe hij spoot schot na schot. We hadden een grens overschreden en ik wilde hem laten weten dat het OK was. Toen zijn lul wat slapper werd, stond hij op, bezweet en met zijn nog steeds half harde pik, die glinsterde van mijn de kutsappen. Ik glimlachte naar hem en stond op en leidde hem naar mijn slaapkamer.

Ik was nog bloedgeil en wilde nog meer. We kusten elkaar heftig en vurig, onze naakte lichamen tegen elkaar gedrukt. Rick kuste me intens. Zijn handen knepen en masseerden mijn borsten. Hij zoog afwisselend aan mijn beide tepels. Ik heb gevoelige tepels en ze waren hard, ik wiegde zijn hoofd, terwijl hij zoog.

Hij kuste, likte en beet zacht. Ik kuste hem op zijn borst en buik. Ik pakte zijn grote lul, die inmiddels weer aardig hard was. Ik likte en kuste zijn paarse eikel. Hij rook en smaakte naar seks. De restanten van onze vrijpartij van zojuist. Ik opende mijn mond en omvatte zijn eikel. Snel stond zijn lul keihard recht overeind.

Wat was hij heerlijk groot, lang en dik. Wat verheugde ik mij er op door de harde lul genomen te worden, want dat is wat ik wilde. Geneukt worden door mijn geile zoon. Toen ik uitgelikt en gezoend was, ging ik schrijlings op hem zitten. Mijn druipende kut boven zijn harde lul. Ik liet me langzaam zakken om zijn lul in mijn kut op te nemen.

Mijn kut was drijfnat, omdat ik geil was en door het schot zaad dat Rick al in mij geloosd had. Ik voelde zijn eikel tegen mijn schaamlippen. Een siddering trok door mijn lichaam en mijn kut trok samen van pure wellust.

We kreunden allebei van geil genot. Ik hield van dit standje omdat ik zo controle kon houden en het initiatief. Ik voelde hoe ik voor hem open ging. Zijn harde lul rekte mijn kut langzaam op, hij vulde mij volledig. Ik had het gevoel te barsten. De sidderingen van genot trokken door mijn geile en opgewonden lijf.

Ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder. Ik had mijn beide handen nu op zijn schouders. Ik maakte een draaiende beweging zodat mijn gezwollen clit maximaal gemasseerd werd.

Rick kneep in mijn borsten en trok aan mijn tepels. Het voelde pijnlijk maar het was zalig, pijn is fijn. Zijn harde dikke lul bezorgde mij optimaal genot en geilheid. Rick legde zijn handen op mijn heupen en duwde mij naar beneden om zo diep mogelijk in mij te komen. Ik voel je kutspieren spannen als je omhoog en omlaag gaat. Wat zit ik lekker diep in je. Het was heerlijk, zijn dikke lul raakte ieder plekje in mijn wellustige kut.

Plekjes die nooit eerder aangeraakt waren. Ik bleef hem berijden. Ik had al een paar orgasmes gehad en mijn kut werd weer natter. Ik begon vermoeid te worden van het zitten, maar Rick toonde nog geen tekenen van klaarkomen. Ik denk dat hij voelde dat ik langzamer ging.

Hij ging rechtop zitten en rolde me achterover op mijn rug, terwijl hij zijn heerlijke lul in mijn kut wist te houden. Hij lag nu op mij en begon een gestaag tempo te neuken. Wat voelde dat goed en lekker om eindelijk door mijn zoon geneukt te worden. Dit is waar ik al die tijd naar heb verlangd. Ik trok mijn benen omhoog, mijn knieën ter hoogte van zijn schouders. Wat een zalig gevoel om telkens die harde stoten van die dikke lul te voelen. Bij iedere stoot werd ik geiler en had ik het gevoel te exploderen.

Rick deed zijn uiterste best zo diep mogelijk te stoten. Neuk je moeders strakke kut. Ik wil je helemaal en diep voelen. Spuit je zaad diep in mij. Oohh, heerlijk, in jouw strakke kut klaar komen. Zijn gezicht toonde zowel plezier, als genot en pijn op het moment dat zijn zaadexplosie kwam.

Hij stopte even duwde zijn lul extra diep in mij en toen voelde ik zijn warme zaad. Zijn schot sperma ontplofte met kracht diep in mij. Na die eerste explosie bleef hij langzaam op en neer gaan en spoot de rest van zijn warme zaad diep in mijn kut. Het was de tweede keer dat hij mijn kut vol spoot en dit voelde nog beter dan de eerste keer. Mijn orgasme bleef maar door gaan en mijn kutspieren trokken samen en zo melkte ik zijn harde lul. Hij liet zich op mij zakken en ik voelde zijn pik schokkende bewegingen maken, die er voor zorgden dat al zijn sperma diep in mijn kut kwam.

Hij maakte zich los van mij en ging op zijn knieën en hij trok ook mij op mijn knieën. Doggy stijl, dat maakte mij extra geil. Ik lag op mijn knieën en ellebogen en mijn kont en kut stonden wijd open voor die dikke lul van Rick.

Hij schoof dichter naar mij toe. Hij drukte zijn eikel tegen de ingang van mijn kutje. Mijn kutlippen waren gezwollen en een beetje pijnlijk van de sex van zojuist. Ik voelde zijn dikke eikel. Toen hij helemaal in mijn kutje zat greep hij mijn heupen. Hij trok me als het ware op zijn pik. Ik voelde zijn enorme gereedschap naar binnen glijden. Van puur genot en geile opwinding kon ik bijna geen adem meer krijgen. Rick op deze manier voelen binnen komen was toch weer een totaal andere ervaring.

Ik lag op mijn handen en knieën en mijn zoon kliefde mij van achteren. Mijn grote borsten zwaaiden heen en weer door zijn krachtige stoten. Met dit standje raakt hij mij nog dieper. Zijn lul en mijn kut maakten soppende geluiden.

En weer voelde ik hem tegen mijn baarmoeder stoten. Ik was me ervan bewust dat Rick volledig bezit nam van mij. Het was heerlijk en overdonderend. Hij gleed met zijn handen naar mijn hangende borsten. Hij trok aan de tepels alsof hij probeerde om ze te melken. Hij pakte mijn heupen en perste zijn lul diep in mij. Dit was harde sex en ik vond het geweldig.

TANTRA MASSAGE VENRAY TIENERKUTJES

Ze stond stil in de donkere deuropening en keek toe hoe haar neef zijn handdoek van een ligstoel afpakte.

Hij droogde zich zorgvuldig af. Hij gooide zijn handdoek weer op de stoel en trok zijn natte zwembroek uit. Zijn lange zwarte lul hing naar beneden tussen zijn benen in. Verrast en opgewonden hapte Sanne naar adem.

Onbewust begon ze zich weer te strelen. Haar vingers drukte over haar spijkerbroek heen tegen haar schaamlippen aan. Rogier liep naar de waslijn en hing zijn zwembroek op. Hij draaide zich om en zag hoe zijn tante in de deuropening naar hem keek.

Sanne stopte met zichzelf te strelen en liet haar hand langs haar zij vallen. Ze draaide haar ogen van haar neef weg en keek naar de grond. Ze begon in paniek te raken, Rogier had haar zien kijken. Wat zou hij zeggen? Haar neef liep op haar toe. Hij was nog volledig naakt en zijn lul slingerde obsceen langs zijn harige dijbeen heen en weer terwijl hij in zijn rechterhand de handdoek vast hield.

Sanne wist zich met haar houding geen raad. Ze bleef terwijl Rogier naar haar toe kwam naar de grond kijken. Ze voelde hoe ze begon te kleuren. Voor Sanne leek het erop alsof het hem niet was opgevallen dat ze naar hem had staan te staren. Hij stond nu vlak voor haar en de spieren op zijn borstkast en buik bewogen verleidelijk. Sanne keek op haar klokje het was drie uur. Ze kon inderdaad een uurtje zonnen en dan boodschappen doen. Ik ga me boven even omkleden! Ze droeg zijn favoriete bikini.

Terwijl hij haar vanachter zijn zonnebril bekeek voelde hij hoe zijn lul zich meteen begon op te richten. Haar tieten zagen er mooier uit dan ooit. De kleine witte bikini top was ver uitgesneden het stukje materiaal kon haar tieten amper gevangen houden. Haar grote donkere tepels waren door het dunne materiaal heen duidelijk te zien.

Zijn blik gleed over haar lichaam heen naar haar kruis toe. De verleidelijke bolling van haar venus heuvel liet hem bijna watertanden. Haar lange benen waren mooi gebruind en goed gespierd door haar vele bezoek aan de sportschool. Sanne ging, op haar buik, op de ligstoel naast haar neef leggen. Rogier keek naar het heerlijke kontje van zijn tante. Het bikinibroekje bedekte amper haar ronde kontje. Rogier pakte de zonnebrandolie, die naast zijn ligstoel stond, op en stond op.

Hij knielde naast de ligstoel van zijn tante neer. Eer Sanne iets kon zeggen wreef Rogier, met draaiende bewegingen van zijn vingers, de olie op haar rug in. De aanraking van haar neef zorgde er voor dat ze zich spande. Ze pakte de zijkant van de ligstoel beet terwijl ze voelde hoe zijn vingers langzaam, over haar gevoelige huid heen, naar beneden gingen. Hij liet zijn handen langs haar lichaam gaan en wreef de zijkant van haar borstkast in.

Hij drukte zijn vinger hard tegen de onderkant van haar ruggengraat aan waardoor ze haar heupen van de stoel oplichtte en onbedoeld haar ronde kontje in zijn richting drukte.

Door haar beweging moest Rogier glimlachen en kwam in actie. Hij schoof zijn hand voorzichtig tussen haar slanke dijen in en streelde over haar broekje heen haar geile kutje. Sanne voelde hoe de hand van haar neef tussen haar benen gleed en tegen haar kutje aandrukte. Ze was gechoqueerd dat hij dat deed, maar iets was er in haar hoofd gebeurd. Een soort instinct was in haar ontwaakt.

Met een zucht probeerde ze zich te vermannen. Ze probeerde boos over te komen. Voor een deel was ze ook boos. Dit was enorm verkeerd ze zou moeten opstaan en weggaan maar het verlangen groeide steeds sterker in haar. Wat gebeurde er met haar? Zeg me dat je het niet wilt! Sanne greep de zijkant van de ligstoel steviger vast. Ze begon te kronkelen, haar lichaam reageerde. Ze wist dat ze de kracht niet had om hem af te wijzen, niet meer, ze wilde het. Rogier zei niets, maar haalde zijn hand bij haar kutje vandaan.

Sanne zuchtte met tegenstrijdige gevoelens. Ze was blij dat hij was gestopt, wat hij deed was niet toelaatbaar, maar haar lichaam en vooral haar kutje verlangde enorm naar hem.

Rogier was echter net begonnen. Eer hij zijn tante de kans gaf om haar verwarde gedachten te ordenen nam hij de volgende stap. Hij pakte de zijkant van haar bikinibroekje beet en trok hem naar beneden. Geil keek hij naar haar kontje, Hij bleef aan het stukje stof trekken tot het rond haar enkels hing. Inwendig grommend van verlangen, keek hij vanuit de hoek waaronder hij zat tegen haar zorgvuldig geschoren kutje aan.

Snel schoof hij, nu ongehinderd door haar broekje, zijn hand weer tussen haar dijen in. Hij drukte de schaamlippen van zijn tante uit elkaar en schoof twee geoliede vingers in haar krappe natte kutje. Zijn vingers geleden in en uit haar heen en weer. Haar lichaam reageerde op zijn vingers door haar heupen omhoog te drukken, tegen zijn bewegende vingers aan. Ze hield zich voor dat ze hiervan niet mocht genieten, maar haar lichaam was meer dan gewillig om haar neef van dienst te zijn.

Ze had haar lichaam niet langer onder controle. Ze moest nu bevredigd worden. Ze kon zich niet langer tegen haar gevoelens verzetten. De ervaren Rogier wist precies hoe hij het kutje met zijn vingers moest bewerken.

Zijn duim gleed trefzeker omhoog tot op haar klitje. Langzaam begon hij het opgezwollen knopje te bewerken. Haar kutspiertjes klemde zich rond zijn vingers vast. Haar lichaam schokte van voor naar achteren.

Rogier keek verlekkerd naar haar kontje en boog zich geil naar voren. Hij boog zijn hoofd en beet in haar linker bil. Sanne kreunde door de bitterzoete pijn die ze voelde. Niet je tante bijtennnnn.. Sanne was echter al te ver heen om er zich veel van aan te trekken. De manier waarop hij haar kutje en vooral haar klitje bewerkte maakte haar gek van verlangen. Ze stond op het punt klaar te komen, haar tieten schudde in haar bikinitopje heen en weer.

Haar tepels waren opgezwollen en spijkerhard. Haar gezicht en hals waren rood gekleurd door de opwinding en het genot dat haar neef haar gaf. Ze voelde hoe het genot steeds dichter bij kwam. Ze pakte de zijkant van de ligstoel zo stevig vast dat haar knokkels wit kleurde. Rogier deed precies wat zijn tante wilde en verhoogde het tempo. Hij bewerkte als een waanzinnige haar klitje met zijn twee geoliede vingers.

Zijn tante ramde haar lichaam sneller heen en weer. Rogier voelde dat ze ging klaarkomen. Het zweet liep over haar strakke gebruinde lichaam. Hij rook een lichte muskusachtige lucht.

Hij verlaagde het tempo waardoor de opbouw van haar orgasme stopte. Met zijn vrije hand pakte hij het bikinitopje van zijn tante beet en trok hem weg om haar tieten de vrijheid te geven.

Geil schudde haar tieten heen en weer. Hij stak zijn hand onder haar door en begon haar tepels, met zijn duim en wijsvinger, te bewerken. De golven van intens genot schoten ongecontroleerd door het lichaam van Sanne heen.

Haar neef bleef haar tepels ruw bewerken waardoor ze een licht gekreun niet kon onderdrukken. Zijn tante smeekte hem om haar te neuken, wat moest hij doen? Hij had het gepland.

Ze was niet in staat om verder te reageren omdat ze de grens naderde. Een enorm orgasme stond op het punt haar lichaam te verscheuren. Op de achtergrond hoorde Sanne een auto over het grind van hun oprijlaan rijden.

Ze opende haar ogen en keek op haar klokje. Ze vergat, door de gedachte wat er zou gebeuren als haar man haar in deze positie met haar vingerende neef zou betrappen, haar naderende orgasme.

Rogier trok zijn mijn geil bedekte vingers uit het kutje van zijn tante. Sanne stond op en trok haar broekje omhoog en bedekte haar druipende kutje. Ze draaide zich om en keek haar neef aan. Ineens realiseerde ze zich het, haar eigen neef.

Waar was ze mee bezig? Ze was boos op zichzelf dat ze hem de kans had gegeven haar te manipuleren. Ze was ook boos op wat hij met haar had gedaan. Terwijl Rogier haar sappen van zijn vingers aflikte, keek hij haar met een onschuldige blik in zijn ogen aan. Sanne schoot door het lint. Ze hief haar hand op om hem een draai om zijn oren te geven, maar Rogier begreep wat ze ging doen.

Hij ving haar hand op en trok, terwijl Sanne de voordeur in de verte hoorde sluiten, zijn tante naar zich toe. Rogier lag zijn hand op de kont van zijn tante en trok haar tegen zich aan. Hij kuste haar vol op haar lippen terwijl zij probeerde hem te weerstaan.

Zijn hand schoof onder het materiaal van haar broekje door. Hij kneep, terwijl hij haar zo mogelijk nog dichter tegen zich aantrok, stevig in haar kont. Hij dwong haar lippen van elkaar en schoof zijn tong haar mond in. Sanne voelde haar geile opwinding weer in alle hevigheid terugkeren. Haar man was ze vergeten. Ze konkelde verlangend haar tong rond de tong van haar neef. Wanhopig ging haar hand naar beneden en pakte Sanne door de handdoek heen de dikke lul van haar neef beet en kneep er zacht in.

Haar verlangen nam volledig bezit van haar. De ligstoelen stonden in een beschutte nis, net om de hoek van het huis. Hij kon zijn vrouw en neef niet zien vanwaar hij stond. Ze verbrak de omhelzing. Met tegenzin liet Rogier haar kont los. Glimlachend sloeg hij haar licht tegen haar kont aan terwijl zijn andere hand over haar harde tepel heen gleed.

Wil jij ook wat? Ze kon haar zin niet afmaken. Rogier was naar voren gebogen en begon haar tepel met zijn tong te bewerken. Sanne moest moeten doen om niet luid te kreunen. Haar tepels waren super gevoelig en ze voelde een golf van genot naar haar onderbuik schieten. Het feit dat haar man nog geen 6 meter bij hen vandaan stond en het gevaar dat hij hun kon betrappen maakte haar enorm geil.

Hij streelde met zijn hand de onderkant van haar tiet en drukte hem omhoog naar zijn lippen toe. Zijn andere hand gleed naar beneden naar haar kutje toe.

Hij begon haar kutje, in tegenstelling tot eerder die middag, nu vederlicht te strelen. Haar hoofd was gevuld met een ongekend verlangen.

Uiteindelijk verbrak Rogier hun omhelzing. Toen hij haar losliet probeerde Sanne haar gejaagde ademhaling weer onder controle te krijgen.

Hij liep naar het huis toe. Hij liep om zodat hij zijn oom, in de keuken, kon vermijden. Sanne stond bewegingsloos te kijken hoe haar neef wegliep. Haar kutje was enorm nat en klopte en bonkte van verlangen. Haar neef had haar getransformeerd in een soort wild geil beest. Haar hele lichaam voelde heet en zweterig aan. Ze gooide haar verwarde haar in haar nek en pakte haar bikini topje van de ligstoel af en deed hem snel om. Op het moment dat ze ging zitten kwam haar man, met twee glazen in zijn hand, de hoek om.

Hij glimlachte naar haar zich niet bewust van wat er net gebeurt was. Nog wat bijzonders gebeurt terwijl ik weg was? Sanne kon hem niet recht aankijken, ze voelde zich schuldig door wat er gebeurt was. Haar neef had haar verleid op een manier die de grens van het toelaatbare bijna gepasseerd was.

Ze zorgde ervoor dat ze de hele avond wat te doen had. Ze deed wat huishoudelijk werk om haar gedachte te verzetten. Ze kon echter niet voorkomen dat haar gedachten regelmatig terug gingen naar wat er die middag gebeurt was en naar zijn grote zwarte pik die ze vanmiddag in haar hand had gehad. Ze kon nog steeds zijn vingers voelen die haar kutje zo heerlijk bewerkte.

Hij had haar zo compleet gek gemaakt dat ze niets had om mee te vergelijken. Hij had haar echter niet laten klaarkomen.

Naarmate de avond vorderde werd ze, door de gedachte aan hem, steeds geiler. Ze had zwijgend met haar man gegeten. Het weinige dat gezegd werd ging over koetjes en kalfjes. Ze stelde hem de gebruikelijke vragen over hoe het op zijn werk was geweest en hij had de standaard antwoorden gegeven.

Na de afwas en wat huishoudelijke klusjes besloot ze om vroeg naar bed te gaan. Ze was moe door het erotische spel met haar neef. Ze wilde trouwens altijd slapen eer haar man naar bed ging. Zijn gesnurk had haar de afgelopen jaren al vaak wakker gehouden. Zelfs de dokter had hem verteld dat het snurken kwam door zijn gewicht. De afgelopen jaren was ze vaak verplicht geweest om gebruik van de logeerkamer te maken om aan haar rust te komen. Het bed in die kamer was echter bij lange na niet zo comfortabel als haar eigen bed.

Ze probeerde niet te veel te denken aan wat ze morgen tegen haar neef zou zeggen. Sanne was vastbesloten om het hier en nu te stoppen. Desnoods zou ze hem naar huis, naar zijn moeder terugsturen. Ze voelde een lichte boosheid dat hij haar zo had gemanipuleerd. Ze viel inslaap met de gedachte dat ze het nooit maar dan ook nooit zou laten gebeuren.

Rogier keek op zijn wekker, het was twee uur in de nacht. Hij had zijn oom en tante die avond gemeden niet omdat hij zich schaamde of in verlegenheid gebracht was, maar omdat hij al de volgende stap in de verleiding van zijn tante in zijn hoofd had. Hij opende geruisloos zijn slaapkamer deur. De slaapkamer van zijn oom en tante lagen aan het andere einde van de gang.

Hij liep op zijn tenen er voor zorgend dat de vloer niet kraakte. Hij hoorde zijn oom duidelijk snurken. Hij haalde diep adem, gevolgd door een harde uitademing door zijn mond en neus. Hij opende geruisloos de deur van de slaapkamer van zijn oom en tante en stapte de kamer binnen. Het was bijna aarde donker. Hij kon de contouren van het enorme lichaam van zijn oom, aan de meest ver weg gelegen kant van het bed zien. Zijn oom keek in de richting van de muur.

Zijn gesnurk klonk nu ongelofelijk hard. Sanne lag het dicht bij van waar hij stond. Hij zag dat ze op haar rug lag. Het dunne dekbed lag half over haar gezicht heen. Hij voelde hoe zijn lul, door het idee van wat hij zou gaan doen, vol verlangen begon te groeien. Hij stapte, aan de kant van zijn tante, naar het voeteneinde van het bed toe en knielde op de grond neer.

Hij tilde het dekbed net ver genoeg op om zijn hoofd en schouders er onder te schuiven. Sanne dacht dat ze, door wat er vanmiddag met haar neef gebeurt was, een erotische droom had. Ze voelde in gedachten zijn handen op haar benen en zijn tong die haar dij likte. Ze zuchtte zacht, wetend dat het gevoel, tot haar teleurstelling, niet lang zou duren.

Rogier liet zijn tong over het been van zijn tante op en neer gaan. Af en toe pauzeerde hij een kort moment om zacht in haar huid te bijten. Ze begon onbewust op hem te reageren. Hij hoorde haar zuchten en voelde haar lichaam wat verschuiven. Sanne was nog niet echt wakker ze hing tussen slapen en ontwaken in. Rogier schoof zijn handen omhoog naar haar middel toe.

Hij voelde de bovenband van haar slipje. Hij haakte zijn vingers achter het elastiek en begon het slipje naar beneden te trekken. Sanne voelde hoe haar slipje naar beneden werd gewerkt.

Hulpvaardig en nog in de roes van haar slaap tilde ze haar kontje iets los van het matras. Ze was nu bijna volledig wakker. Nog slechts een lichte slaperige roes omfloerste haar gedachten.

Ze hoorde het harde gesnurk van haar man naast haar. Het kon haar man niet zijn! Ze voelde hoe warme lippen zachte hete kussen op de gevoelige binnenkant van haar dijen drukte. Ineens voelde ze een hete tong die in de richting van haar kutje gleed. Mijn God Rogier stop! Ze probeerde zich om te rollen, weg van de hete tong, maar haar neef hield haar met zijn handen op heupen vastgepind op het matras.

Rogier luisterde niet hij duwde de dijen van zijn tante iets verder uit elkaar en bracht zijn hoofd naar haar kut toe. Hij rook de opwindende muskusachtige geur de uit haar al vochtige spleetje opsteeg. Hij aarzelde geen seconde langer. Hij stak zijn tong uit en schoof hem tussen haar schaamlippen in. Sanne gooide haar hoofd in haar nek. Ze draaide met op en neer gaande bewegingen ongecontroleerd haar kontje omhoog zo haar kut tegen de mond van haar neef drukkend.

De opgewonden gevoelens die die avond in haar gegroeid waren kwamen in alle hevigheid vrij toen het genot bezit van haar begon te nemen. Het lukte haar om haar hoofd naar haar man te draaien.

Hij lag van haar weggedraaid maar het luide gesnurk verzekerde haar dat hij nog diep in slaap was. Het idee dat het haar bloedeigen neef was die haar zo liet genieten, verdwenen volledig uit haar gedachten.

Rogier pakte haar heupen stevig beet en drukte haar kut steviger tegen zijn mond aan. Trefzeker wist zijn tong haar opgezwollen klitje te vinden. Haar hongerige neef was vol overgave bezig om haar klitje met zijn tong te bewerken en haar zo snel mogelijk naar de zevende hemel vol genot te sturen.

Ze schoof haar armen onder het dekbed en drukte zijn hoofd hart tegen haar druipende kut aan terwijl ze neukende bewegingen met haar heupen omhoog maakte. De bedveren piepte door de bewegingen, het kopschot van het bed sloeg zacht tegen de muur aan. Haar man sliep echter gewoon door, zich niet bewust dat zijn neef het kutje van zijn vrouw met zijn tong bewerkte. Sanne trok haar benen op en lag ze over de schouders van haar neef heen.

Met haar hielen drukte ze hard op zijn rug. Met haar hand wreef ze haar blonde haar van haar bezwete voorhoofd af. Ze strekte haar hand boven haar hoofd uit en pakte het kopschot van het bed vast en kromde haar rug toen een golf van verlangen als een bliksemschicht door haar heen schoot.

Zijn tong gleed weer over haar klitje heen. Hij slikte haar sappen die rijkelijk vloeide hongerig door. Hij schoof zijn hand over haar heupen heen omhoog over haar lichaam heen. Hij pakte haar tepel beet en kneep erin terwijl hij het knopje tussen zijn vingers heen liet rollen. Sanne had het gevoel dat heel haar lichaam in brand stond.

Ze kon de toon van haar stem niet langer onderdrukken. Haar harde gekreun vermengde zich met het luide gesnurk van haar man naast zich. Ze beet op het dekbed om haar gekreun te smoren. Haar greep op het,steeds harder bonkende kopschot tegen de muur, verstevigde ze ongemerkt. Haar lichaam wipte nu ongecontroleerd op en neer. De veren in het bed kraakte en piepte dat het een lieve lust was. Sanne voelde dat het einde begon te naderen. Een ongekend genot begon zich in haar onderlichaam te ontplooien tot een wervelwind die bezit van haar lichaam begon te nemen.

Ze had het gevoel dat ze ieder moment kon exploderen. Ineens was het bevrijdende gevoel er. Ze liet het dekbed uit haar mond schieten op het moment dat het gevoel bezit van haar nam. Ze vergat volledig dat ze stil moest zijn toen haar kutje zich ongecontroleerd samentrok rond de tong van haar neef. Ze kromde haar rug toen golf na golf puur genot door haar bevallige lichaam heen rolde. De bedveren kraakte hard toen har lichaam omhoog schokte. Rogier bleef haar kutje likken. Een enorme stroom van haar sappen liepen zijn gulzige mond binnen.

Sanne was de controle volledig kwijt. Ze strekte ongecontroleerd haar benen toen een tweede orgasme door haar heen begon te spoelen meteen gevolgd door een derde.

Sanne had nog nooit zoiets gevoeld. Het feit dat dit niet kon en mocht maakte haar orgasme heviger dan ooit. De geluiden echode door de kamer toen de laatste golven van genot langzaam wegstierven. Sanne viel slap terug op het bed. Ze hapte naar lucht terwijl ze wanhopig probeerde haar ademhaling onder controle te krijgen.

Ze veegde weer haar haar van haar voorhoofd haar hele lichaam was nat van het zweet. Rogier likte nog steeds haar kutje. Plagend gleed zijn tong weer over haar klitje heen. Het streelde zijn ego om te weten dat hij de oorzaak daarvan was.

Tot zijn verrassing voelde hij hoe haar lichaam al weer reageren op zijn aanval. Het luide gekreun van Sanne toen ze ongecontroleerd klaarkwam had hem waarschijnlijk gewekt.

Ondanks dat ze nog steeds het hoofd van haar neef tegen haar kruis drukte, voelde ze hoe paniek bezit van haar begon te nemen. Zijn lange hete tong deed zijn magische werk weer. Rogier wist dat het tijd was om ongemerkt te verdwijnen. Hij haalde met spijt zijn tong van haar kutje af en gleed aan het voeteneinde onder het dekbed vandaan. Ik bel aan, een grote gespierde man, kop groter dan ikzelf opent de deur, kom binnen zegt hij, iets drinken of liever meteen naar boven vraagt hij, ik ben niet zo een drinker dus trap op en naar boven, hier is de badkamer en daar in de kamer kun je je omkleden en op het nachtkastje ligt een blinddoek klaar zegt hij, als je klaar bent zeg je het maar.

In de badkamer kleed ik mij uit en was alles toch nog even, ik ga naar de kamer en doe de jarretellengordel aan, de kousen, mijn slipje en bijpassende bh, dan doe ik de blinddoek om en zeg dat ik klaar ben.

Ik hoor hem de kamer binnen komen en hij blijft even staan, mmm, heel mooi klinkt het,  je hebt wel een mooi lichaam, hij neemt me bij mijn schouders en draait mij om met mijn rug naar hem toe en trekt mij tegen zich aan, ik voel zijn naakte lichaam tegen het mijne, zijn handen strelen mijn buik, gaan over de bh, onder de bh, mijn tepels worden betast en gestreeld, hij doet de bh uit, zijn handen zijn overal, op mijn slipje, even er in,  terug er uit, ik voel mijn pik hard worden en dat voelt hij ook, hij streelt op het slipje verder,  hij gaat op bed zitten en trekt mij naar zich toe, nog met mijn rug naar hem gericht, zijn handen gaan tussen mijn benen waardoor ik deze een beetje spreid.

Een hand gaat tot vooraan en streelt mijn pik en ballen,  dan gaan zijn twee handen aan weerszijden mijn slipje in en strelen mijn billen. Leg je maar op bed zegt hij, ik voel waar het bed is en leg mij neer op mijn rug, ik hoor dat hij zijn slip uittrekt, hij komt naast mij zitten en begint verder te strelen, over mijn broekje, mijn buik, mijn tepels, hij likt en zuigt aan mijn tepels en gaat likkend naar beneden, hij likt over mijn slipje en haalt mijn pik er uit en likt aan mijn inmiddels natte eikel, hij trekt mijn slipje uit, zijn handen gaan over mijn ganse lichaam, van mijn mond over mijn buik langs de nylons tot aan mijn voeten, ze komen terug naar boven en stoppen bij mijn pik en ballen, mijn benen worden wat uit elkaar geduwd, mijn ballen worden zacht gekneed terwijl zijn andere hand mijn pik stevig omkneld en de huid heel strak naar achter trekt waardoor mijn pik groter en harder lijkt, ik voel hoe zijn lippen over mijn lid schuiven en deze lekker beginnen te masseren.

Mijn ballen worden tegelijk nog gekneed, zijn mond gaat dan zachtjes, dan weer spannend over mijn pik, ik kreun van genot. Ik voel met mijn hand waar hij zit en voel zijn been, ik ga langs zijn been op zoek en vind zijn pik, op het eerste gevoel een redelijk groot en dik exemplaar, hij is nog lekker mijn pik aan het pijpen dus hij ziet niet dat ik stiekem met mijn andere hand de blinddoek even ophef om zijn pik te kunnen zien, is dat schrikken, zo een grote heb ik nog nooit gezien, zowel in lengte als in dikte,  wel mooi recht met blote eikel, ik doe de blinddoek terug zoals het hoort en ga met mijn andere hand aan zijn ballen wat voelen, ik begin aan zijn pik ook wat te trekken en ik kan niet anders dan die lekkere paal te likken, ik laat mijn lippen er over schuiven en zijn eikel gaat maar net in mijn mond, ik pijp hem zacht terwijl hij mij ook pijpt, zo gaat het enkele minuten verder en we genieten allebei.

Ik voel dat ik ga klaarkomen en zeg het hem, zijn mond gaat nog even door maar dan word mijn huid weer stevig naar achter getrokken, door het voorvocht is mijn pik goed nat en glibberig en voel ik zijn vingers rond mijn eikel heen en weer schuiven, ik hou het niet meer, ik hef mijn kontje op en spuit een paar warme stralen op mijn buik. Hij neemt wat keukenrol en veegt mijn buik proper. Draai je om zegt hij, ik leg mij op mijn buik en hij neemt mijn armen en duwt ze bijna gestrekt voor mij uit, ik denk bij mezelf, wat als hij mij neukt met zo een dikke lange pik, dat lukt nooit en zal veel pijn doen, hij duwt mijn benen heel ver open en ik voel hoe hij mijn billen wat uit elkaar doet, ik voel wat vloeistof op mijn kutje druipen, ik voel zijn hand over mijn kutje strelen en een vinger gaat er in en terug uit, een tweede gaat er bij in en ik voel hoe mijn kutje beetje bij beetje wat open getrokken wordt, de vingers gaan in en uit mijn kletsnatte kutje.

We wassen ons in de badkamer, kleden ons aan en gaan naar beneden. We geven mekaar een hand en zeggen tot ziens.

Kale natte kut massage met intiem

Marokkaanse lul vrouwen betalen mannen voor sex

: Gespierde lul druipende kut

Almere seks sex ontvang Rogier was naar voren gebogen en begon haar tepel met zijn tong te bewerken. Het zweet liep over haar strakke gebruinde lichaam. Welke mooie, stoere man wil deze Marokkaanse krullenbol komen verwennen? Ze kon het pafferige, harige opgezwollen lichaam van haar man niet vergelijken met dit gespierde donkere jeugdige lichaam. Sanne stond bewegingsloos te kijken hoe haar neef wegliep. Haar neef had haar verleid op een manier die de grens van het toelaatbare bijna gepasseerd. Rogier kroop de slaapkamer uit en sloot geruisloos de deur achter zich, gespierde lul druipende kut.
Gratis seks afspraak lekker geneukt worden 80
OMA GEBEFT GEILE DIKKE MILF Extreem hard neuken kleinetietjes nl