woman in bikini under the rain
Szépség

A sikeres nászéjszaka 10 parancsolata


Paplan alatt kutatnak a kutatók

Legújabban már a paplan alá is belesnek a kíváncsi kutatók, és bizony azt tapasztalják, hogy a nászéjszaka már inkább pénzügyi teherré vált, nem annyira a szeretkezésről, a rituáléról szól, mint ahogy a régiségben. Az angol ICM nevű közvélemény-kutató intézet szerint a pár – az esetek többségében – ilyenkor már rég túlvan az első szexuális aktuson, így a nászéjszakát megpróbálják pénzügyi kiadásokkal különlegessé tenni. Ettől az inkább rémálommá, mint álomszéppé válik. Érdekes, hogy a megkérdezett párok 38%-a – ami igen soknak számít – nem is szerelmeskedett a nászéjszakán, mivel a fáradtságtól és az elfogyasztott alkoholos italok mennyiségétől erre már nem is volt igénye. Érdekes, hogy csak a megkérdezett párok egynegyede véli úgy, hogy a kapcsolatuk jobb, meghittebb lett a nászéjszaka után.

Nászéjszaka egy elegáns szállodában:

Példának aktív szponzorunkat a Hotel Caramellt**** vizsgáltuk hu.wikipedia.org. A nászutasoknak szóló ajánlatuk igazán különleges, a páros masszázstól a vágyfokozó vacsoráig mindent bevetnek. A szállodákban szokás, hogy az alap ajánlaton felül is apró kedvességekkel lepik meg a nászutasokat, például a „kedvenc sarokasztalukat” fenntartják számukra, és apró csokoládé szíveket készítenek a szalvétájukra, vagy a konyhafőnök pezsgőt, vagy más finomságot küld a párnak. Szokás a párnára helyezett virág, vagy csokoládé, illetve a szoba egyéb díszítése is. Ezeknek az apróságoknak viszont a legtöbb helyen megkérik az árát, hazánkban éppógy mint külföldön. Összehasonlításunk szerint a Hotel Caramell**** nászutas ajánlata 144 440 Ft-tal a legjobbak között van az ár/érték arányt tekintve össze.

Fehérnemű, azaz mi van a menyasszony szoknyája alatt?

Návay urat, hazánk egyik legprofibb fehérnemű szakértőjét kérdezzük, vajon mit vásárolnak a hölgyek a nászéjszakára.  Elmondása szerint a legtöbben jóval többet költenek, mint egyébkor. Azok is bejönnek ilyenkor a nívós fehérneműket kínáló üzletébe, akik egyébként a kínai piaci minőséget szokták hordani, mivel a nászéjszakának a rangját a legtöbb nő a fehérnemű minőségével akarja megadni. Návay úr elmondása szerint egy igényes fehérnemű viselése nem csak a nászéjszakára lényeges, de a mellek formáját, a valóban tökéletes dekoltázst a rosszabb minőségű melltartók nem tudják megadni, illetve a jók is csak akkor, ha valóban szakboltban vásárolunk, ahol nem a megszokás, hanem tényleges méretvétel után, a legbőségesebb választékból lehet fazont és kosárméretet válogatni vissza. Ugyancsak igaz ez a harisnyákra, harisnyakötőkre mivel egyes menyasszonyi ruhák erre az igen intim ruhadarabra is rálátást engednek.

Návay úr külön kínálatot tart fenn a nászéjszakára való hálóruhákból és köntösökből, melyet készséggel megmutat nekünk, közben ecseteli, milyen extrákat tudnak ezek a falatnyi-szexis vagy klasszikus hálóruhák, mindet meg sem tudjuk jegyezni. Közben gyors fejszámolást végzünk, és meglepetten tapasztaljuk, hogy egy teljes készlet ezekből a holmikból (bugyi, harisnyakötő, melltartó, hálóköntös és hálóing) alaphangon is meghaladja a 100 000 Ft-ot. Közben gyors fejszámolást végzünk, és meglepetten tapasztaljuk, hogy egy teljes készlet ezekből a holmikból (bugyi, harisnyakötő, melltartó, hálóköntös és hálóing) alaphangon is meghaladja a 100 000 Ft-ot

Rate this post